Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mondta hogy fizessem ki a fogamzásgátló árának a felét. Ez milyen dolog?
Figyelt kérdés
21/F2011. jún. 23. 15:11
111/139 anonim válasza:
Egy biztos: jó nagy őstroll a kérdés feltevője, hogy 97 postot sikerült elérnie :D:D
112/139 A kérdező kommentje:
Pedig csak egy szimpla kerdést tettem fel :D:D.
2011. jún. 23. 20:11
113/139 anonim válasza:
18:15, az ősidőkben nem volt pénz, birka béllel védekeztek. :D
Pont ezért érezném magam ribinek ha fizetne a foggátlóért...
114/139 anonim válasza:
Én csak azt mondom továbbra is hogy ezt a pároddal kell megbeszélned, közösen kell megegyezkednetek. Sok szerencsét hozzá. Ezt csak azért írtam hogy meg legyen a 100XD
19/F
116/139 anonim válasza:
szerintem kezdj menekulni, teszteli mennyire birod a "kozos" fogalmat, be akar halozni :)
"jó hogy azt nem várjátok el, hogy a pasi dolgozzon ti meg otthon ültök és elveritek a pénzt amit hazavisz és még ti elégedetlenkednétek."
ha tudnad hogy hanyan varjak el...
117/139 anonim válasza:
Ez olyan dolog amit normális esetben mondania se kéne.Mi régebben felváltva váltottuk ki.
119/139 anonim válasza:
hát én 1x kifizettem magamnak a fog.gátlót, 6ezret. de már nem szedem,mert nem bírnám pénzzel. vagy feliratok magamnak, de akk kifizeti a felét, 3ezret. vagy mindig parázhat.. mi semmivel nem védekezünk, de eddig még nem csúszott be baba:D 19l
120/139 anonim válasza:
olyan hogy te se akarsz gyereket vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!