Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő elteltével jelentkeztek nálatok a fogamzásgátló szedésének mellékhatásai?
én sosem szedtem, de 3 gyerek után úgy gondoltam, már kell. (ennyi gyereket akartunk, nem vagyok kisebbségi)
Sensonette-et adott az orvos, 1 havit, pár nap szedés után: hányinger, sok gyomorsav, álmosság, szex nuku-nem igényeltem, éhségérzet állandóan.
Lejárt az 1 hónap, többet nem is szedtem. Máshogy védekezünk.
Nekem nem jött be.
Én most tartok a 7.szem-nél,yasminelle.
Tegnap óta feszül picit a mellem,és ma barnás folyás jelentkezett.Szerintetek egy a barnás folyás meddig fog tartani?Addig nem is lehet szexelni,amíg ez tart?
hát ha nálad jelentkezett mellékhatás,mert a köztivérzés az,akkor mindenképpen menj vissza a dokihoz h írjon fel másikat.amúgy voltál vérvételen mielőtt felírta?mert az kéne hozzá,hogy a hormonjaidat megnézzék h melyik gyógyszer lenne neked a megfelelő.én kb 5 évig szedtem,Meliane a neve,és soha nem volt mellékhatása.aztán abbahagytam mert gyereket akartunk,és sajnos csak 15 hónap elteltével sikerült teherbe esnem.nem tudom h ennek köze volt e a gyógyszerhez vagy sem,mindenesetre többet nem fogok szedni,mert szeretnék még később gyereket,és nem szeretném h megint ez történjen.
27/N
A pecsételős-barnás vérzésről beszélt a nőgyógyászom,és azt mondta ez normális az első hónapokban.
Csak arra voltam kiváncsi,vajon,meddig tarthat?:)
Úgy érzem,hogy kezdi elvenni a libidómat,pedig mégcsak a 13 szemnél tartok:(
Ha esetleg a barátom belém hatol,akkor nem is fogom már élvezni,vagy pedig nem fogok majd benedvesedni,hogy szeretkezhessünk?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!