Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mondta hogy fizessem ki a fogamzásgátló árának a felét. Ez milyen dolog?
ma 15:39
Először tanulj meg szöveget értelmezni, mert az nagyon nem megy, aztán szólj meg másokat. Ő éppen azt írta, hogy felesben fizették az óvszert is, meg a gyűrűt is.
Christine a 67es úton van a munkahelyed?:D
Gondolom vagy leszopsz valakit pénzért, vagy mert nő vagy ezért kapsz jó állást a főnöködtől aki meg akar dugni, még is honnan lenne 17 évesen munkád? hagyjuk már
Ilyen összegen ne húzzátok már a szátokat! Könyörgöm 2 új ruhának az ára, vagy egy minőségi ruha ára 3 havi adag. Amúgy szerintem az a normális ha a szülők fizetik addig emeddig nincs saját keresete a lányuknak.
Amúgy meg egy csomó foggátló ugyanaz csak az áruk más, nézzétek meg!
Összességében még mindig olcsóbb, mint a gumi.
Ha most ilyen kicsi összegen problémáztok akkor mi lesz később? Nem olyan nagy összeg ez, hogy ne tudnál beszállni ha kellene.
Egyenjogúság, de a gyógyszert nem fizeted, aha...
Biztosan csak egy tizenéves kis p*cs vagy, azok ilyen nagy p*fájúak.
15:46
Basszus te tudsz olvasni, akkor szexeltem először, nem azt írtam, hogy annyi éves vagyok. 22 vagyok -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!