Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fontos az Adonisz külső és a méretes bankszámla nektek?
10.36 vagyok.
Kedves, meg nem értett kérdező!
Miért írtad ki ezt a kérdést?
Őszintén kérdezem!
Azért, hogy itt sopánkodhass?
Akkor szóld le az olyan válaszokat, akik azt mondják, hogy a pénz és a külső az nem minden, vonulj el a szobádba, és nyafogj meg sajnáld magad!
Eddig azt hittem, tényleg kíváncsi vagy a véleményekre, de ez a nyávogás meg önsajnálat ez borzasztóan taszító!
Lehet, hogy ezért nincs barátnőd!
A fene nem akar egy ilyen férfit vigasztalni, meg nyugtatgatni. És pláne nem kíváncsi senki erre az előítéletes szövegre!
ma 10:44
Csak magadat minösited!
Mivel minősítettem magam?
Kérlek fejtsd ki, részletesen! Nagyon kíváncsi vagyok!
ma 10:48
Mert nem ismersz engem! Ezek alapján ne itélkezz!
Az alapján ítélkezek, amit írsz!
Nem tudok máshogy ítélni, mert ez az internet, itt abból ítélünk, amit a másik leír, illetve abból, ahogy reagál a dolgokra.
Valóban nem ismerlek, de én jóindulattal válaszoltam Neked. Te meg jössz azzal, hogy akkor lakjak a híd alatt, mert fő a szerelem.
Figyelj!
Ha az őszinte válaszokat így figyelmen kívül hagyod, és csak a magdét fújod, akkor ebből ez jön le. Az, hogy arra vársz, hogy megerősítsék az emberek a Te világképedet.
ma 10:56
A nők iszonyatosan képmutatóak manapság.
1. Érzelmes, kedves férfi kell nekik.
Valóság: A bunkó parasztoknak vannak a legjobb női, ezt figyeltem meg.
2. A férfiak szexmániás állatok, semmi máson nem jár az agyuk.
Valóság: Amelyik férfinak hatalmas szerszáma és libidója van, arról le sem akarnak szállni a nők, sokszor már verekedni is képesek lennének érte.
3. Nem számít a pénz, kizárólag a szerelem számít.
Valóság: Sok nőt rendszeresen megalázhat, megverhet, napi rendszerességgel, nyíltan megcsalhat és semmibe vehet a párja, ha millliók vannak a bankszámláján.
Ha pedig ringbe száll egy nő kegyeiért egy csóróbb, de akár szentté avathatóan rendes sráccal szemben, akkora fölénnyel indul, mintha Ferrarival versenyezne egy Trabant ellen.
Jól van, én nem akarok már vitatkozni Veled!
Gondold, ahogy akarod, ez a Te elképzelésed a világról, így a Te világodban ez valószínűleg így van, mert ezt tapasztaltad.
Legyen akkor igazad, nem tudok mit mondani!
Szerintem ez nem így van, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!