Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fontos az Adonisz külső és a méretes bankszámla nektek?
Egy erdei sétát többre értékelek..
Én nem félek a kullancsoktól
Mai lány vagyok, és képzeld, ha kimondok valamit az úgy van :) Ha nem vagyok biztos benne, hogy valamit meg tudok-e tenni, akkor sosem mondom, hogy megteszem, de ha kimondtam, akkor mindenképp megteszem.
Értsd már meg, hogy mind a két nemben van ilyen is, olyan is...
Szerintem ne általánosítsd a lányok érdeklődését erre a két dologra :) Tény hogy a jó kapcsolathoz nem árt ha van megfelelő anyagi háttér:) Olvastam itt már olyan kommenteket nőktől akiket tény hogy a pénz csak addig érdekli őket hogy biztonságot is nyújtson. Tanulj/Dolgozz ehhez csak ennyit kell. A külső pedig nem minden, a belsőre is figyelni kell. Vannak persze olyan nők akik a külsőre mennek meg a pénzre de ezeket én nem találom vonzónak, (szerintem ők se engem)így nagyban elkerülök őket.
Régebbre visszamenőleg pedig nem kell elítélni senkit ha szegényebb családból származik, nem az ő hibája.
ma 11:28
JÓL SZINÉSZKEDEL LÁTOM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!