Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fontos az Adonisz külső és a méretes bankszámla nektek?
Kérdező: soha nem lesz nőd. Irány a b uzibár, hátha ott több szerencsével jársz.
Rohadt kis fehércigány... Vagy lehet, nem is vagy fehér, hanem klasszikus cigány.
ma 12:23
Te is cigo vagy?
Mi újság a telepen?
Nem vagyok cigány, sőt. Kiírtanám a magadfajtákat.
De hiába próbálod menteni a helyzetedet, nem fog menni. Mondom: irány a b uzibár!
ma 12:29
HAZUDSZ! CIGO VAGY!
Jó a kérdés. Adonisz külső: persze, azt nézzük meg, de ha jön egy "nem Adonisz", akivel teljesen egy hullámhosszon vagyunk, akkor akár nagyon-nagyon bele lehet zúgni. :) Pláne, ha figyelmes és ő is szeret.
Bankszámla: Az a lényeg, hogy tudatosan tudjon élni és ne jelentsen neki gondot a munka és sajátmaga eltartása. A család iránti elkötelezettsége pedig majd kialakul. (Jó esetben.)
19L
ma 13:34
ohhhh fuck
ma 14:00
szeretnéd..
14:18
Csak vicc volt, te! :D Egyébként nem szeretném. Nem cserélném le a páromat egy Adoniszra sem. :)
Én anyagilag igazából annak örülnék jobban, ha nekem lenne sok pénzem és nem függenék senkitől. Ha valakinek nincs pénze és a párja tartja el, az valamilyen szinten függ tőle és ez kellemetlen is tud lenni.
ma 14:37
EZ IGAZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!