Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez titeket is szíven ütne? Vagy csak én vagyok ennyire h. lye?
Tegnap enyelegtem a párommal. Én megdicsértem őt, hogy ez meg az milyen jó meg milyen szép rajta, aminek örült, de én nem kaptam visszafele semmit sem. Aztán megkérdeztem (mert úgy adta a helyzet), hogy szépek a melleim? Tudjátok...olyan enyelegve...Ő erre némán hallgatott. Majd megkérdeztem még egyszer és akkor erre ő azt mondta, hogy "elvagyok vele".
Ez nekem k..vára rosszul esett, mert nagyon sokat teszek érte úgy összességében, hogy szép legyek és akkor erre ennyi?!
S akkor ezek után ne legyen kisebbségi komplexusom, ha a szórakozóhelyen a nagy vagy kerek csöcsü plázákat nézi...
:(
26 L
"A kapcsolatért meg eléggé sok mindent megteszek."
Szerintem meg épp ideje nem tenned érte. Láthatóan nincs értékelve.
A párod mit tesz érte? Kritizál és közben másokat bámul?
Hát ez nem hangzik valami jól...Én nagyon megsértődtem volna, bár amúgy is elég érzékeny vagyok.
Amúgy nekem sincsenek nagy melleim, sőt szerintem elég kicsik, de szerintem a kicsi is lehet szép, ha formás és feszes, a nagy is lehet csúnya, ha lóg stb.
Szerintem bókot nem lehet, nem érdemes kiprovokálni. Az itt a kérdés, hogy máskor szokott-e bókolni, vagy soha. Szerintem azt lehet érezni, hogy a párodnak tetszik-e ez vagy az a testrészed, vagy csak "elvan vele". Ha érzed, hogy nem tetszik neki a melled, akkor totál felesleges megkérdezni, mert csak rosszabbul fogod magad érezni. Vagy pedig hazudik, és az sem sokkal jobb. Az is lehet, hogy nincs oda annyira a mellekért, de mondjuk imádja a popsidat és azt szokta dicsérni...lehet, hogy minden mást imád rajtad, de pont a melleidet nem annyira. Ki tudja, mi csak találgathatunk.
De én azt mondom, ha sosem bókol, ha nem tart szépnek, kívánatosnak, akkor én nem maradnék mellette az biztos. Főleg, hogy ő viszont megkapja tőled a pozitív visszajelzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!