Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez titeket is szíven ütne?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez titeket is szíven ütne? Vagy csak én vagyok ennyire h. lye?

Figyelt kérdés

Tegnap enyelegtem a párommal. Én megdicsértem őt, hogy ez meg az milyen jó meg milyen szép rajta, aminek örült, de én nem kaptam visszafele semmit sem. Aztán megkérdeztem (mert úgy adta a helyzet), hogy szépek a melleim? Tudjátok...olyan enyelegve...Ő erre némán hallgatott. Majd megkérdeztem még egyszer és akkor erre ő azt mondta, hogy "elvagyok vele".

Ez nekem k..vára rosszul esett, mert nagyon sokat teszek érte úgy összességében, hogy szép legyek és akkor erre ennyi?!

S akkor ezek után ne legyen kisebbségi komplexusom, ha a szórakozóhelyen a nagy vagy kerek csöcsü plázákat nézi...

:(

26 L

2011. ápr. 12. 09:53
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
33%

"A kapcsolatért meg eléggé sok mindent megteszek."

Szerintem meg épp ideje nem tenned érte. Láthatóan nincs értékelve.

A párod mit tesz érte? Kritizál és közben másokat bámul?

2011. ápr. 12. 13:14
 62/64 anonim ***** válasza:

Hát ez nem hangzik valami jól...Én nagyon megsértődtem volna, bár amúgy is elég érzékeny vagyok.

Amúgy nekem sincsenek nagy melleim, sőt szerintem elég kicsik, de szerintem a kicsi is lehet szép, ha formás és feszes, a nagy is lehet csúnya, ha lóg stb.

Szerintem bókot nem lehet, nem érdemes kiprovokálni. Az itt a kérdés, hogy máskor szokott-e bókolni, vagy soha. Szerintem azt lehet érezni, hogy a párodnak tetszik-e ez vagy az a testrészed, vagy csak "elvan vele". Ha érzed, hogy nem tetszik neki a melled, akkor totál felesleges megkérdezni, mert csak rosszabbul fogod magad érezni. Vagy pedig hazudik, és az sem sokkal jobb. Az is lehet, hogy nincs oda annyira a mellekért, de mondjuk imádja a popsidat és azt szokta dicsérni...lehet, hogy minden mást imád rajtad, de pont a melleidet nem annyira. Ki tudja, mi csak találgathatunk.

De én azt mondom, ha sosem bókol, ha nem tart szépnek, kívánatosnak, akkor én nem maradnék mellette az biztos. Főleg, hogy ő viszont megkapja tőled a pozitív visszajelzéseket.

2011. ápr. 12. 14:33
 63/64 anonim ***** válasza:
70%
Dobd ki!Ez egy paraszt!A párom ilyet mondana otthagynám!Az tuti!!
2011. ápr. 12. 16:42
 64/64 Tótalaki Ottó ***** válasza:
72%
Hagyd a francba. Ez egy lúzer. Ennél egy fagyasztott hering is kedvesebb. Keress olyat, aki legalább alapszinten érti a női lelket.
2011. ápr. 13. 01:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!