Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez titeket is szíven ütne? Vagy csak én vagyok ennyire h. lye?
Tegnap enyelegtem a párommal. Én megdicsértem őt, hogy ez meg az milyen jó meg milyen szép rajta, aminek örült, de én nem kaptam visszafele semmit sem. Aztán megkérdeztem (mert úgy adta a helyzet), hogy szépek a melleim? Tudjátok...olyan enyelegve...Ő erre némán hallgatott. Majd megkérdeztem még egyszer és akkor erre ő azt mondta, hogy "elvagyok vele".
Ez nekem k..vára rosszul esett, mert nagyon sokat teszek érte úgy összességében, hogy szép legyek és akkor erre ennyi?!
S akkor ezek után ne legyen kisebbségi komplexusom, ha a szórakozóhelyen a nagy vagy kerek csöcsü plázákat nézi...
:(
26 L
12:29
Haszontalan. = úgyisnekemvanigazam
Mint az agresszív kismalacnak =D
Nekem kicsik a melleim. Sose jutott volna eszembe, hogy kiprovokáljak egy olyan választ, hogy "a kis melleknél sose láttam szebbet".
De tökre nem számít az egész. Mint ahogyan nekem sem számítana, ha 20 kg-val több lenne a párom vagy tokája lenne vagy az, hogy eresztett egy kis pocakot.
Ugyanúgy szeretném, mint most.
12:51
Nem mindenkinél van ez így. Nem mindenki látja a párját a legszebbnek. Én szerencsés vagyok, mert nálunk tényleg így működik, szépnek látjuk egymást.
Szerintem az a bajod, hogy beleragadtál ebbe a "szépnek lenni" dologba.
Foglalkozz inkább a kapcsolatoddal, próbáld javítani, nem csak szexszel, meg plázába járkálással, hanem más, értelmesebb közös programokkal.
Kedves Kérdező! Miért egy netes fórumon keseregsz emiatt? Miért nem az érintettel beszéled meg? Azt hiszed, hogyha sokan elmondjuk a véleményünket, akkor megoldódik a konfliktus? A konfliktus arról szól, hogy konfrontálódni kell. Nem sírni másoknak, hogy ez történt, hanem egyenes háttal elindulni és megoldani. Attól nem lesz jobb hogy itt simogattatod másokkal a sértett lelkedet és önbecsülésedet. Tessék nekiállni megoldani a problémát, egy csomó időt pocsékolsz a Te életedből! Nem pusztán emiatt az eset miatt, hanem a többi kis szituációban is valószínűleg ilyen a konfliktuskezelő magatartásod. Akarsz ezért a kapcsolatért dolgozni, vagy nem? Szeretnéd, ha a barátod is dolgozna érte? Akkor előre!
Érzem, hogy le leszek pontozva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!