Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez titeket is szíven ütne?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez titeket is szíven ütne? Vagy csak én vagyok ennyire h. lye?

Figyelt kérdés

Tegnap enyelegtem a párommal. Én megdicsértem őt, hogy ez meg az milyen jó meg milyen szép rajta, aminek örült, de én nem kaptam visszafele semmit sem. Aztán megkérdeztem (mert úgy adta a helyzet), hogy szépek a melleim? Tudjátok...olyan enyelegve...Ő erre némán hallgatott. Majd megkérdeztem még egyszer és akkor erre ő azt mondta, hogy "elvagyok vele".

Ez nekem k..vára rosszul esett, mert nagyon sokat teszek érte úgy összességében, hogy szép legyek és akkor erre ennyi?!

S akkor ezek után ne legyen kisebbségi komplexusom, ha a szórakozóhelyen a nagy vagy kerek csöcsü plázákat nézi...

:(

26 L

2011. ápr. 12. 09:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
56%

12:29

Haszontalan. = úgyisnekemvanigazam

Mint az agresszív kismalacnak =D

2011. ápr. 12. 12:40
 52/64 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2011. ápr. 12. 12:46
 53/64 anonim ***** válasza:

Nekem kicsik a melleim. Sose jutott volna eszembe, hogy kiprovokáljak egy olyan választ, hogy "a kis melleknél sose láttam szebbet".

De tökre nem számít az egész. Mint ahogyan nekem sem számítana, ha 20 kg-val több lenne a párom vagy tokája lenne vagy az, hogy eresztett egy kis pocakot.

Ugyanúgy szeretném, mint most.

2011. ápr. 12. 12:49
 54/64 A kérdező kommentje:
De ha dagad lenne a párod, akkor is a legszebbnek látnád, nem? Én nem mondom, hogy annyira kicsi a mellem, de nem is olyan nagy. Lefogytam és most kicsit látszik a mellemen is...szóval nem néz a mellbimbóm égnek fölfelé...:(
2011. ápr. 12. 12:51
 55/64 anonim ***** válasza:

12:51

Nem mindenkinél van ez így. Nem mindenki látja a párját a legszebbnek. Én szerencsés vagyok, mert nálunk tényleg így működik, szépnek látjuk egymást.

2011. ápr. 12. 12:53
 56/64 anonim ***** válasza:
68%
Azért érdekes felfogásuk van egyeseknek! A kérdező nem azt írta, hogy kávé mellett beszélgetve tette fel a kérdést, hogy "drágám, szépek a melleim?". Szexre akarta csábítani, és incselkedett vele. Ebben a szituációban nehogy már ő legyen a hibás! Nem az volt, hogy nyaggatta egész nap, hogy ugye csak az én melleimet szereted, ugye nekem vannak a legszebbek.... Ha valakit el akarnak csábítani, és így reagál az ritka nagy tahóságra vall! Minden normális nőnek rosszul esett volna. Örüljön a párod, hogy cicázol vele, megpróbálod elcsábítani. Hány pasi nyafog, hogy mindig neki kell kezdményezni!
2011. ápr. 12. 12:57
 57/64 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az a bajod, hogy beleragadtál ebbe a "szépnek lenni" dologba.

Foglalkozz inkább a kapcsolatoddal, próbáld javítani, nem csak szexszel, meg plázába járkálással, hanem más, értelmesebb közös programokkal.

2011. ápr. 12. 12:58
 58/64 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Kérdező! Miért egy netes fórumon keseregsz emiatt? Miért nem az érintettel beszéled meg? Azt hiszed, hogyha sokan elmondjuk a véleményünket, akkor megoldódik a konfliktus? A konfliktus arról szól, hogy konfrontálódni kell. Nem sírni másoknak, hogy ez történt, hanem egyenes háttal elindulni és megoldani. Attól nem lesz jobb hogy itt simogattatod másokkal a sértett lelkedet és önbecsülésedet. Tessék nekiállni megoldani a problémát, egy csomó időt pocsékolsz a Te életedből! Nem pusztán emiatt az eset miatt, hanem a többi kis szituációban is valószínűleg ilyen a konfliktuskezelő magatartásod. Akarsz ezért a kapcsolatért dolgozni, vagy nem? Szeretnéd, ha a barátod is dolgozna érte? Akkor előre!

Érzem, hogy le leszek pontozva :)

2011. ápr. 12. 13:00
 59/64 A kérdező kommentje:
Én nem pontozok le senkit sem. Egyszerűen csak érdekel, hogy mások erre hogyan reagálnának. Szerintem ebben semmi baj nincs. A kapcsolatért meg eléggé sok mindent megteszek.
2011. ápr. 12. 13:08
 60/64 anonim ***** válasza:
Jaj , hagyjuk már szegény kérdezőt. Csak erőt meríteni jött ide, hogy utána jól beolvasson a pasijának...
2011. ápr. 12. 13:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!