Miért elfogadottabb az ha a gyerek az apját utálja és ütné meg legszívesebben mint ha az anyja iránt érezne így?
De mégis,itt is olvasni h ha a gyerek irja h az apja hogyan bánik vele,legszívesebben,senki vagy alig páran irják h meg ne üsd a saját apád,mert akkor egy féreg vagy.
De ha az anyja iránt érez vki ekkora gyűlölet,akkor legyen hálás h megszülte
Én pl. hallottam olyat acsaládban ükmamámat terrorizálta afárje. egy szemét alkoholista ember volt. Odacsinált szerencsétlen mamának 10 gyereket a csóróságba, és verte rendszeresen.
a nagyobbik fiú tartotta el a kisebb testvéreit, amikor 13-14 éves lett. Később a nagyfiú megnősült.
Meglátogatta a mamát és a mama sír kék-zöld folt. Utánament az apjának (aki kocsmába volt) és szarrá verte!
Megmondta neki, ha még egyszer megveri a mamát, szarrá lesz pépelve!
Na ilyen esetekben jogos!
nő=lelki terror
férfi=testi terror
én mindkettejüket megütném. anyut már megütöttem amikor akk is megalázott és megvert mikor én voltam az erősebb.
/régóta/ azóta már nempróbált meg megverni.
aput azért mert anyu miatt az alkoholba menekült. ő jó ember viszont időnként még mindig simán aztmondja h anyu orditozását csak így tudja kezelni.
amikor fiatal voltam én megütöttem apukámat. leöntöttem hideg vízzel mikor ivott.
ha rajta múlt volna elbukom az érettségit. mert érettségi elötti éjszaka szóltam neki h ébresszen fel mert napok óta alig alszom. aznap estedurván bebaszott. végül nem mertem elaludni csak azért tudtam elmenni.
mág sorolhatnám dehát egy szónak is 100 a vége.
lehet lepontozni viszont csak az pontozzon le aki már átélte ezeket
13.07-es vagyok
aki aztmondja h nőt soha nem szabad megütni őt hányszor verte el egy nő? én nemtudom megszámolni hányszor rohantam a kert végébe bugyiban anyu miatt. hányszor ordítottam verés közben feleslegesen a szomszédok segitségére várva, hiába. hányszor sírtam éjszaka mert nemkaptam száraz kenyeret vízzel sem mert megvédtem a tesvéreimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!