Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért elfogadottabb az ha a...

Miért elfogadottabb az ha a gyerek az apját utálja és ütné meg legszívesebben mint ha az anyja iránt érezne így?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 11:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

13:13

sajnálom, tényleg rossz gyerekkorod volt.

Anyud tehetetlen volt, ideges, mert lehet apád már akkor terrorizálta, és lehet rajtad vezette le:( Sajnos ilyen is van!

2011. ápr. 26. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:
13:07-es, szerintem egy szülőt (vagy gyereket) nem szabad megütni, de sajnos léteznek olyan szülők, akiket megcsúfolják az anyaság fogalmát. Nagyon sajnálom, hogy ilyen gyerekkorod volt, és remélem most jobb életed van, de szerintem sokkal jobban jártál volna, ha távol tőle nevelkedsz fel.. Ha ez nem megoldható, akkor én értem, hogy egy gyerek is próbálja megvédeni magát, de ez általában egyenesen oda vezet, hogy a mintát követve később ő is ugyanolyan felnőtté válik:S Ismerek nem egy ilyen esetet.. olyat is, akinél csak 40 körül jöttek elő ezek a rég elfeledett dolgok.
2011. ápr. 26. 14:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyik sem elfogadható de annak hogy egy gyerek így viszonyul a szüleihez bizonyára sajnos nyomos oka van. Ha valaki képes kijelenteni hogy utálja az anyját apját mindegy akkor el kell gondolkozni hogy vajon miért mondta ezt és hogy a kedves szülő hol hibázott. Persze ha nem egy kamasz hisztiről van szó mert nem engednek el bulizni.
2011. ápr. 26. 15:52
 14/14 anonim ***** válasza:

"Anyud tehetetlen volt, ideges, mert lehet apád már akkor terrorizálta, és lehet rajtad vezette le:( Sajnos ilyen is van!"

13.07-es megint.

anyu eléggé zakkant. nagyjából nyugtatókon és alkoholon él. mióta idősebb lettem és átlátom h apu egyszerűen képtelen ellene bármit is tenni azóta ő is kevesebbet iszik. láttam korlapját mikor leköltöztem hozzá. azon olvastam h a vitákat nembírja és azért iszik pedig nembírja az alkoholt se kevéstől is bebombázza magát. inkább fizet mindenkinek és tönkreteszi magát a sok munkával.

én csak azt sajnálom h korábban nemvédthettem meg tőle senkit és azt h apu még mindig a lelki terror alatt áll. engem általában dobverővel vert anyu és aztmondta h szálljon ki belőlem az ördög. mikor általános iskolába jártam mindig védtem a fejem mikor elment melletem az oktató mert féltem h megüt a tanárnő mert már otthon megszoktam a veréseket.

mondjátok meg nekem h ha egy nő lelki terrorban és verésben nevelt fel mindenkit aki körülötte élt akk miért ne menjek vele szembe? legalább annyi legyen már bennetek h a síró hugotok után kiálltok érte.

egyébként hugomnak tavaly átadtam a szobám és átköltöztem egy félig kész szobába ami nincs lefestve semmi. nálam alap h megvédem a családtagom és hugom csak féltestvérem ,de érte megteszek mindent ha ezzel segíthetem. sajnálom h sírva kellett elmennie otthonról h tanulhasson én mindent megteszek ha anyu túlzásba viszi az orditozást megfogom a vállánál és kivszem a szobájából.

párszor már rámhívta a zsarukat ,de ők jegyzőkönyvet sem írtak mert látták ki a hibás.

2011. ápr. 26. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!