Miért elfogadottabb az ha a gyerek az apját utálja és ütné meg legszívesebben mint ha az anyja iránt érezne így?
13:13
sajnálom, tényleg rossz gyerekkorod volt.
Anyud tehetetlen volt, ideges, mert lehet apád már akkor terrorizálta, és lehet rajtad vezette le:( Sajnos ilyen is van!
"Anyud tehetetlen volt, ideges, mert lehet apád már akkor terrorizálta, és lehet rajtad vezette le:( Sajnos ilyen is van!"
13.07-es megint.
anyu eléggé zakkant. nagyjából nyugtatókon és alkoholon él. mióta idősebb lettem és átlátom h apu egyszerűen képtelen ellene bármit is tenni azóta ő is kevesebbet iszik. láttam korlapját mikor leköltöztem hozzá. azon olvastam h a vitákat nembírja és azért iszik pedig nembírja az alkoholt se kevéstől is bebombázza magát. inkább fizet mindenkinek és tönkreteszi magát a sok munkával.
én csak azt sajnálom h korábban nemvédthettem meg tőle senkit és azt h apu még mindig a lelki terror alatt áll. engem általában dobverővel vert anyu és aztmondta h szálljon ki belőlem az ördög. mikor általános iskolába jártam mindig védtem a fejem mikor elment melletem az oktató mert féltem h megüt a tanárnő mert már otthon megszoktam a veréseket.
mondjátok meg nekem h ha egy nő lelki terrorban és verésben nevelt fel mindenkit aki körülötte élt akk miért ne menjek vele szembe? legalább annyi legyen már bennetek h a síró hugotok után kiálltok érte.
egyébként hugomnak tavaly átadtam a szobám és átköltöztem egy félig kész szobába ami nincs lefestve semmi. nálam alap h megvédem a családtagom és hugom csak féltestvérem ,de érte megteszek mindent ha ezzel segíthetem. sajnálom h sírva kellett elmennie otthonról h tanulhasson én mindent megteszek ha anyu túlzásba viszi az orditozást megfogom a vállánál és kivszem a szobájából.
párszor már rámhívta a zsarukat ,de ők jegyzőkönyvet sem írtak mert látták ki a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!