Mit gondoltok egy olyan férfiról, aki saját gyerek helyett másét nevelné?
Meglátott az utcán egy 3 év körüli kisgyereket. Azt mondja, szívesen felnevelné! Rákérdeztem, hogy miért nem csinál akkor egy sajátot? (Van kapcsolata is)
Erre azt mondja, hogy a pici bab sír és így 2-3 évet megspórolna. De nem jobb az embernek a saját gyerekét, a saját vérét felnevelni egy idegen helyett?
Nem rólam vagy páromról van szó, egyszerűen csak jó barátunk és elcsodálkoztam, hogy mi lehet ennek az oka...
Én nő létemre úgy gondolom, hogy egy gyereknek 3 éves kora után örülnék. Mivel azt meg is kell szülni (kiráz ettől a hideg), nem szeretem és idegesítenek a csecsemők, pelenkázás sem túl happy, meg a 24 órázás sem.
Örökbe fogadni a legjobb :)
El nem tudom mondani, hogy mennyire felnézek arra a férfira, aki képes szeretettel nevelni egy örökbefogadott gyereket, és a sajátjának tekinti.
Engem az olyanoktól ráz ki a hideg, akik csak a saját vérüket tudnák szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!