Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez titeket is szíven ütne?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez titeket is szíven ütne? Vagy csak én vagyok ennyire h. lye?

Figyelt kérdés

Tegnap enyelegtem a párommal. Én megdicsértem őt, hogy ez meg az milyen jó meg milyen szép rajta, aminek örült, de én nem kaptam visszafele semmit sem. Aztán megkérdeztem (mert úgy adta a helyzet), hogy szépek a melleim? Tudjátok...olyan enyelegve...Ő erre némán hallgatott. Majd megkérdeztem még egyszer és akkor erre ő azt mondta, hogy "elvagyok vele".

Ez nekem k..vára rosszul esett, mert nagyon sokat teszek érte úgy összességében, hogy szép legyek és akkor erre ennyi?!

S akkor ezek után ne legyen kisebbségi komplexusom, ha a szórakozóhelyen a nagy vagy kerek csöcsü plázákat nézi...

:(

26 L

2011. ápr. 12. 09:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
40%
Csak őszinte volt. Nem ez minden nő álma?
2011. ápr. 12. 10:48
 32/64 anonim ***** válasza:
58%

"Jó lenne már megfelelni"- magadnak akarj megfelelni ne neki. Ha akarsz fogyni azt csak a magad kedvért tedd. Azért nem szívbajos a pasi, egyél cukor nélkül mindent, gondolom más elvárásai is vannak veled szemben. Ő mit tett már azért, hogy a te elvárásaidnak megfeleljen? Mert akkor jogos lenne, hogy valamit valamiért. Mi lenne ha te is mondanád neki hogy ő is fogyjon, vagy ha sovány mondhatnád neki hogy szedjen már fel pár kg-ot, mert jobban elvagy egy nagyobb darab pasival.

Egyébként engem is nagyon megbántott volna egy ilyen beszólással. Meg ha mellettem más csajokat bámulna, olyan kisebbségi érzésem lenne hogy csak na. lehet most úgy érzed ő a minden és nagyon szereted, de esetleges szakítás után hamar rájönnél hogy egy bunkó volt.

2011. ápr. 12. 10:50
 33/64 anonim ***** válasza:
63%
Nekem sem esett volna jól. Én alapból teltebb vagyok, szóval olyan lehetek, mint te anno, de nekem sosem mondtak ilyet azok,akiket szeretek. Akinek nem tetszik ne kezdjen velem, én sem kezdek olyannal, aki nem tetszik.
2011. ápr. 12. 10:53
 34/64 anonim ***** válasza:
61%
Az ironizáló férfi-kommenteket is figyelembe véve: tulajdonképpen örülj, hogy őszinte volt, nem hazudta, hogy te vagy neki a tökély - így nyugodtan kidobhatod :)
2011. ápr. 12. 10:59
 35/64 anonim ***** válasza:
51%
Mi nők sajnos rengeteg önértékelési problémával küzdünk, akár jogosak, akár nem. De hogy erre még a az ember saját pasija is rátegyen egy ekkora lapáttal?!?! Engem egy ilyen mondattal a földbe döngölne a párom, nagyon sajnálom, hogy Veled ezt tette a pasi. Persze csak Te dönthetsz ebben a kérdésben, de én dobnám a helyedben. Ilyen "férfira" nincs szüksége egy NŐ-nek!!!
2011. ápr. 12. 11:07
 36/64 anonim ***** válasza:
61%

Minden f@szi "a nagy vagy kerek csöcsü plázákat nézi".

Inkább a plázacicákat szerintem.

Ez tény.

Hogy a tiéd kisebb, úgy tűnik az is tény. Provokáltad, ő válaszolt. Ettől még szerethet.

A fickók nagyon egyszerűek, nem tud mindegyik udvarolni.

:-)

2011. ápr. 12. 11:07
 37/64 napietus ***** válasza:
50%
atyaég..hol nőt fel a pasid, istállóban? egy iylen beszólás után nálam nem lenne esélye. nem azért, mert megsértődnék, hanem mert utálom a taplókat.
2011. ápr. 12. 11:28
 38/64 anonim ***** válasza:
76%
Hát ebbe csúnyán belevitted magadat, kiprovokáltad a helyzetet. Szerettél volna kimanipulálni belőle egy választ, ami számodra iszonyúan fontos lett volna a saját önértékelésed szempontjából, hiszen a melleid kérdése elfoglalja a teljes agyadat, mert téged zavar. Viszont ő ezt nem tudja! Valóban, kapcsolhatott volna időben, hogy ilyenkor mit kell válaszolni, hiszen ha szeret, akkor a te melleid a legszebbek számára a világon, akkor is, ha egyébként nagyon nem azok. A férfiak nem kombinálnak, nem agyalnak összevissza, fölteszel egy kérdést, egyenesen válaszolnak rá. Beszéld ezt meg vele, ha igazán szoros a kapcsolat, ezt el lehet mondani neki és át tudjátok beszélni.
2011. ápr. 12. 11:33
 39/64 anonim ***** válasza:
77%

Éveket töltöttem egy olyan pasival, aki faragni akart belőlem valakit, valamilyet, másmilyet, izmosabb combokat, laposabb hasat, hosszabb hajat, más színű szemeket, satöbbi. Az utcán mutogatta más csajokon, hogy na olyannak meg olyannak kéne lennem. Első szerelem, nem tudtam, hogy lehetne ez másként is, így hát szenvedtem, tepertem, hogy jó legyek. Hatalmas megkönnyebbülés volt később egy olyan férfival megismerkedni és együtt lenni, akinek én vagyok a legszebb, viszont köszönhetően a zsarnok exnek, mai napig kétkedve fogadom, hogy lehetek valakinek igazán szép.

Szóval lapát.

2011. ápr. 12. 11:57
 40/64 anonim ***** válasza:
92%
Te meg mond azt a farkára,hogy "hát,elvagyok vele"..
2011. ápr. 12. 12:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!