Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez titeket is szíven ütne?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez titeket is szíven ütne? Vagy csak én vagyok ennyire h. lye?

Figyelt kérdés

Tegnap enyelegtem a párommal. Én megdicsértem őt, hogy ez meg az milyen jó meg milyen szép rajta, aminek örült, de én nem kaptam visszafele semmit sem. Aztán megkérdeztem (mert úgy adta a helyzet), hogy szépek a melleim? Tudjátok...olyan enyelegve...Ő erre némán hallgatott. Majd megkérdeztem még egyszer és akkor erre ő azt mondta, hogy "elvagyok vele".

Ez nekem k..vára rosszul esett, mert nagyon sokat teszek érte úgy összességében, hogy szép legyek és akkor erre ennyi?!

S akkor ezek után ne legyen kisebbségi komplexusom, ha a szórakozóhelyen a nagy vagy kerek csöcsü plázákat nézi...

:(

26 L

2011. ápr. 12. 09:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
86%
Na megjött a lepontozó-bizottság. Kíváncsi vagyok, azoknak, akik a felháborodott válaszokat lepontozták, 1- van-e barátnőjük? 2.a csaj boldog-e velük, 3. mit szólnának, ha a barátnőjük azt mondaná, elvan a külsejükkel vagy a farkukkal...
2011. ápr. 12. 12:09
 42/64 anonim ***** válasza:
25%
"Elvagyok velük" Aztaaaa! Hogy milyen romantikus ez a drága ember! XDD
2011. ápr. 12. 12:09
 43/64 anonim ***** válasza:
64%
És nem hiszem,hogy a kérdező pasijának a reakcióját bármilyen "férfi logikával" lehetne magyarázni, pláne hogy ez egy szexuális szituáció volt. Szóval mi is van,megdugni jó a csaj,de másnak szebb a melle?! Hát menjen a francba!
2011. ápr. 12. 12:11
 44/64 anonim ***** válasza:
52%

Kedves, nagyon kedves....

Meséld el neki, hogy beszélgettél a barátnőddel a férfiak méretéről és hogy a barátnőd palijának mekkora van, te meg mondtad neki, hogy a tiédnek elég kicsi, de azért elvagy vele.... Bár tény, hogy nem a méret a lényeg, de ezek után igazán megérdemelné, akármekkora van neki!

Amúgy meg ha már eleve azzal kezdte a kapcsolatot, hogy fogyj le, akkor egyrészt nem is értem, hogy mit akar tőled, másrészt szerintem keress valaki olyat, aki téged szeret, nem pedig valaki olyat, aki esetleg lehetnél, ha átalakít..... Ez milyen dolog már?!

Ne haragudj, de a pasid egy két lábon járó p*cs!

2011. ápr. 12. 12:22
 45/64 anonim ***** válasza:
62%
Közben olvasom a válaszokat. Megjegyzem onnan tudni, hogy valakinek igaza van, hogy szépen le van pontozva ;)
2011. ápr. 12. 12:26
 46/64 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy meg ha már eleve azzal kezdte a kapcsolatot, hogy fogyj le, akkor egyrészt nem is értem, hogy mit akar tőled, másrészt szerintem keress valaki olyat, aki téged szeret, nem pedig valaki olyat, aki esetleg lehetnél, ha átalakít..... Ez milyen dolog már?!

Ne haragudj, de a pasid egy két lábon járó p*cs!"

te nagyon elnéztél valamit mert arról nemírt a kérdező h azzal kezdte a kapcsolatot h fogyjon le

ismerem az ilyet azzal kezdődik h megsértett ez alulírom megtörtént. majd folytatódnak a történet meg nem történt eseményekkel.pl fogyjon le aztán megvert 5 oldal múlva már ottartunk h meg is erőszakolt

2011. ápr. 12. 12:27
 47/64 anonim ***** válasza:
74%

12:27

2. oldal, 10:16

"Amikor megismerkedtünk, akkor én 73 kg voltam (170 cm vagyok) 73 as derekam volt meg 91 es csípőm. Akkor mindig azt mondta, hogy mindent cukor nélkül egyek. Éreztem hogy nem tetszik neki hogy dagadt vagyok."

Szerinted ez mi?

2011. ápr. 12. 12:29
 48/64 anonim ***** válasza:
16%

"Közben olvasom a válaszokat. Megjegyzem onnan tudni, hogy valakinek igaza van, hogy szépen le van pontozva ;)"

mondtam én h folytatódik a mese. tudjátok ha valaki haszontalan választ ír azt általában a nagy többség mindig lepontozza

2011. ápr. 12. 12:29
 49/64 anonim ***** válasza:
41%
jah tényleg akk bocsi
2011. ápr. 12. 12:30
 50/64 A kérdező kommentje:

Na itt vagyok. Hát engem is egy kicsit bánt és nehezen tudok ezen túltenni. Lényegében igen, én is úgy gondolom, ha valakit szeret az ember, akkor azt látja a legszebbnek és nem másokat.

Nem tudom, hogy mi van valójában. Szeretném már hallani, hogy kimondja hogy szeret. Kimutatni kimutatja, de jó lenne ha hallanám is...

2011. ápr. 12. 12:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!