Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez titeket is szíven ütne? Vagy csak én vagyok ennyire h. lye?
Tegnap enyelegtem a párommal. Én megdicsértem őt, hogy ez meg az milyen jó meg milyen szép rajta, aminek örült, de én nem kaptam visszafele semmit sem. Aztán megkérdeztem (mert úgy adta a helyzet), hogy szépek a melleim? Tudjátok...olyan enyelegve...Ő erre némán hallgatott. Majd megkérdeztem még egyszer és akkor erre ő azt mondta, hogy "elvagyok vele".
Ez nekem k..vára rosszul esett, mert nagyon sokat teszek érte úgy összességében, hogy szép legyek és akkor erre ennyi?!
S akkor ezek után ne legyen kisebbségi komplexusom, ha a szórakozóhelyen a nagy vagy kerek csöcsü plázákat nézi...
:(
26 L
Huhh ez durva hogy fellázadtatok. Én azt hittem, hogy majd lehurrogtok, hogy miért bánt engem.
Amikor megismerkedtünk, akkor én 73 kg voltam (170 cm vagyok) 73 as derekam volt meg 91 es csípőm. Akkor mindig azt mondta, hogy mindent cukor nélkül egyek. Éreztem hogy nem tetszik neki hogy dagadt vagyok. Erre meg most én -mivel hiú ember vagyok azért- lefogytam 65 kg-ra és lett 63 as derekam 85-ös csípőm.
Most meg a mellem szar...hm. Jó lenne már megfelelni...
Az őszinteség és az objektivitás mindenekfelett típusú ember lehet. :/
Lehet, hogy csak arról van szó, hogy úgy érezte te csak azért hízelegtél neki, hogy visszakapjad. Bár te ismered, milyen szokott általában lenni.
Miért akarsz egy ilyen p.csnek megfelelni?
Sosem leszel elég jó neki! Más örülne, ha ilyen csaja lenne, és értékelne is!
szerintem leírtad márabban a szerelmét, hogy a nagycsöcsű csajokat stirőli...
valamiért az én párjaim, sosem csináltak ilyet, és bókokati s sokszor hallottam, pedig azért nekem sem nagy a mellem...
vannak más problémáitok is ezen kivűl, vagy csak ez?
Mert ha igen, akkor elgondolkodnék, hogy akarok-e vele élni... én kikészülnék..
Ne másnak felelj meg, hanem magadnak. A férjemnek akkor is tetszettem, amikor 80 kiló fölött voltam, meg most is, 65 körül. Ő sem nagy bókoló, de ha így rákérdeznék, akkor biztosan nem azt mondaná, amit neked mondtak. Vagy ha szó szerint ezt, akkor olyan hangsúllyal, hogy belepirulnék.
Egyébként első körben mondd meg neki, hogy ez rosszulesett neked, és ha ezek után sem érti, akkor jöhet egy pici visszavágás, hogy az ő méretei milyenek. Csak ez veszélyes játék, könnyen vezethet szakításhoz (hacsak nem kapóra jön neki, hogy ezért szakíthat veled).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!