Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez titeket is szíven ütne? Vagy csak én vagyok ennyire h. lye?
Tegnap enyelegtem a párommal. Én megdicsértem őt, hogy ez meg az milyen jó meg milyen szép rajta, aminek örült, de én nem kaptam visszafele semmit sem. Aztán megkérdeztem (mert úgy adta a helyzet), hogy szépek a melleim? Tudjátok...olyan enyelegve...Ő erre némán hallgatott. Majd megkérdeztem még egyszer és akkor erre ő azt mondta, hogy "elvagyok vele".
Ez nekem k..vára rosszul esett, mert nagyon sokat teszek érte úgy összességében, hogy szép legyek és akkor erre ennyi?!
S akkor ezek után ne legyen kisebbségi komplexusom, ha a szórakozóhelyen a nagy vagy kerek csöcsü plázákat nézi...
:(
26 L
Úristen!!!! Teljesen jogos a sértettséged!
Micsoda egy faragatan tuskó!!! És mint írod, ha együtt mentek valahova, másokat bámul?! Én a helyedben otthagynám, és keresnék egy olyan pasit, akinek én vagyok a legszebb!
És 100%, hogy nem szerelmes beléd, mert ha valaki szerelmes, annak a párja minden porcikája a legszebb, és a büdös életben így meg nem sértené a másikat.
Szia! Én is tuti kiakadnék:(
Nekem elég kicsik a melleim, melltartót sem hordok. Férjnél vagyok, van 2 gyermekem, viszont a férjemnek tetszik.
Engem egy ilyen beszólással tuti padlóra küldene egy életre (
Egyébként neki nem tűnt fel később, hogy mit is mondott??
Szerintem nem az a megoldás, hogy kisebbségi komplexusod lesz. Rúgd ki a francba. Nekem nem kéne egy olyan pasi, akinek nem tetszem.
Ui: ha nem rúgod ki most azonnal, előbb-utóbb ő rúg ki téged, amint talál egy lovat, mert pillanatnyilag te vagy a szamár, úgy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!