Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez titeket is szíven ütne?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez titeket is szíven ütne? Vagy csak én vagyok ennyire h. lye?

Figyelt kérdés

Tegnap enyelegtem a párommal. Én megdicsértem őt, hogy ez meg az milyen jó meg milyen szép rajta, aminek örült, de én nem kaptam visszafele semmit sem. Aztán megkérdeztem (mert úgy adta a helyzet), hogy szépek a melleim? Tudjátok...olyan enyelegve...Ő erre némán hallgatott. Majd megkérdeztem még egyszer és akkor erre ő azt mondta, hogy "elvagyok vele".

Ez nekem k..vára rosszul esett, mert nagyon sokat teszek érte úgy összességében, hogy szép legyek és akkor erre ennyi?!

S akkor ezek után ne legyen kisebbségi komplexusom, ha a szórakozóhelyen a nagy vagy kerek csöcsü plázákat nézi...

:(

26 L

2011. ápr. 12. 09:53
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
50%
igazad van!az én párom ezt mondaná,otthagynám a p...csába!vagy nem lehet,hogy hülyeségből mondta??????
2011. ápr. 12. 09:56
 2/64 A kérdező kommentje:
Nem hülyéskedett...:(
2011. ápr. 12. 09:59
 3/64 anonim ***** válasza:
64%
Elvagyok vele??? Te jó ég, hogy lehet ilyen bunkó már bocs. Nekem nagyon kicsi melleim vannak, annyira hogy melltartó sem kell, engem nagyon zavar tudja, és ha ezek után ilyet mondana repülne.24L
2011. ápr. 12. 10:01
 4/64 anonim ***** válasza:
63%

Úristen!!!! Teljesen jogos a sértettséged!

Micsoda egy faragatan tuskó!!! És mint írod, ha együtt mentek valahova, másokat bámul?! Én a helyedben otthagynám, és keresnék egy olyan pasit, akinek én vagyok a legszebb!

És 100%, hogy nem szerelmes beléd, mert ha valaki szerelmes, annak a párja minden porcikája a legszebb, és a büdös életben így meg nem sértené a másikat.

2011. ápr. 12. 10:02
 5/64 anonim ***** válasza:
70%
Hát, bocs, de szerintem nem szeret igazán, ha ilyet mond. Ez nagyon sértő!! Kuka a pasi.
2011. ápr. 12. 10:02
 6/64 anonim ***** válasza:
68%

Szia! Én is tuti kiakadnék:(

Nekem elég kicsik a melleim, melltartót sem hordok. Férjnél vagyok, van 2 gyermekem, viszont a férjemnek tetszik.

Engem egy ilyen beszólással tuti padlóra küldene egy életre (

Egyébként neki nem tűnt fel később, hogy mit is mondott??

2011. ápr. 12. 10:03
 7/64 anonim ***** válasza:
45%
Ezt direkt azert mondta,hogy kisebbsegi erzesed legyen.
2011. ápr. 12. 10:03
 8/64 anonim ***** válasza:
68%
Hát igen... A legfontosabb szerintem mindig a "hogyan". A párom azt szokta mondani, hogy nagy a fenekem, de ő így szeret, ne is fogyasszam le. De ahogy a te párod adta elő, kicsit bántó.
2011. ápr. 12. 10:07
 9/64 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem nem az a megoldás, hogy kisebbségi komplexusod lesz. Rúgd ki a francba. Nekem nem kéne egy olyan pasi, akinek nem tetszem.

Ui: ha nem rúgod ki most azonnal, előbb-utóbb ő rúg ki téged, amint talál egy lovat, mert pillanatnyilag te vagy a szamár, úgy néz ki.

2011. ápr. 12. 10:08
 10/64 anonim ***** válasza:
53%
hát erre nem találok szavakat, nem értem még mindig mért vagy vele. Én beolvasnék neki az biztos, vagy egy pofont megérdemelt volna... Hagy fájjon neki is...Menj el tőle..
2011. ápr. 12. 10:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!