Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez titeket is szíven ütne?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez titeket is szíven ütne? Vagy csak én vagyok ennyire h. lye?

Figyelt kérdés

Tegnap enyelegtem a párommal. Én megdicsértem őt, hogy ez meg az milyen jó meg milyen szép rajta, aminek örült, de én nem kaptam visszafele semmit sem. Aztán megkérdeztem (mert úgy adta a helyzet), hogy szépek a melleim? Tudjátok...olyan enyelegve...Ő erre némán hallgatott. Majd megkérdeztem még egyszer és akkor erre ő azt mondta, hogy "elvagyok vele".

Ez nekem k..vára rosszul esett, mert nagyon sokat teszek érte úgy összességében, hogy szép legyek és akkor erre ennyi?!

S akkor ezek után ne legyen kisebbségi komplexusom, ha a szórakozóhelyen a nagy vagy kerek csöcsü plázákat nézi...

:(

26 L

2011. ápr. 12. 09:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
77%

"Amikor megismerkedtünk, akkor én 73 kg voltam (170 cm vagyok) 73 as derekam volt meg 91 es csípőm. Akkor mindig azt mondta, hogy mindent cukor nélkül egyek."

Akkor mi a jó édes f@szomért jött veled össze?

Ha nem volt teljesen megelégedve veled, akkor lehetett volna keresni olyat, akit nem akar megváltoztatni.

Ja, az ilyeneknek amúgy a másikkal szemben vannak igényei, de le merem fogadni, nem egy Brad Pittről van szó...

Ez egy gyík, a helyedbe úgy rúgnám ki, hogy repülne...

2011. ápr. 12. 10:23
 22/64 anonim ***** válasza:
68%
Én erre tuti azt mondtam volna, hogy el VOLTÁL vele. És ezzel ki is tenném a szűrét. Ilyen egy tahót...!
2011. ápr. 12. 10:27
 23/64 anonim ***** válasza:
63%

Aki már a legelején nem fogad el úgy ahogy vagy, annak akármit csinálhatsz sose leszel igazán jó!! Hagyd ott a manóba vagy vegyél neki egy guminőt és mondd meg neki h rem ezzel nincs bajod!

Tuti repülne, h a lába se érné a földet.

2011. ápr. 12. 10:30
 24/64 anonim ***** válasza:
62%
Ha szeretne, akkor biztos nem mondott volna ilyet, egyetértek azzal aki azt írta, hogy ha jön egy jobb ( aki szerinte jobb nálad ) akkor gondolkodás nélkül lecserél rá. Szóval szerintem ne vesztegess több időt ilyen $eggfejre!
2011. ápr. 12. 10:32
 25/64 anonim ***** válasza:
59%
Hagyd ott ezt a f@szt és keress mást, aki elfogad úgy ahogy vagy.
2011. ápr. 12. 10:33
 26/64 anonim ***** válasza:
74%
Erre csak annyit tudok mondani, hogy az exem még most is dicséri a mellem, meg mondja, hogy szép vagyok, pedig tök átlagos vagyok... Ha valaki szeret (legalább emberként) akkor szépnek lát...
2011. ápr. 12. 10:34
 27/64 anonim ***** válasza:
69%
Aki ilyet mond a nőjének az nem szerelmes és nem tiszteli a másikat! Azért csinálja, hogy kisebbségi érzésed legyen! Én a helyedben úgy rúgnám ki hogy csak repülne!
2011. ápr. 12. 10:35
 28/64 anonim ***** válasza:
68%
"Jó lenne már megfelelni..." - ugyan mire lenne az jó? Ő nem az apukád, és te sem vagy már gyerek. Ezen túl kellene lépned!
2011. ápr. 12. 10:36
 29/64 anonim ***** válasza:
50%
Eleve úgy indította a kapcsolatot, hogy kövérnek tartott? Eleve azzal kezdte, hogy nem jó a tested úgy, ahogy van? Kihasználta, hogy alacsony az önértékelésed. Úgyis mindig fog találni valamit, ami nem jó rajtad. Mert egy arrogáns, bunkó ember a leírás alapján -és főleg mert szerelemmel 100%,hogy nem szeret. Miért nem ébredsz fel, miért nem tartod többre magad? Ha pl. az én párom másokat bámulna, ha együtt megyünk szórakozni, mondanám neki, hogy lehet menni azokhoz, nem még én érezném szarul magam, hogy "biztos igaza van, ronda vagyok,ők szebbek".
2011. ápr. 12. 10:42
 30/64 anonim ***** válasza:
71%
minek kell megkérdezni vmit amire úgyis csak 1 válasz létezik? női logika
2011. ápr. 12. 10:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!