Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez titeket is szíven ütne? Vagy csak én vagyok ennyire h. lye?
Tegnap enyelegtem a párommal. Én megdicsértem őt, hogy ez meg az milyen jó meg milyen szép rajta, aminek örült, de én nem kaptam visszafele semmit sem. Aztán megkérdeztem (mert úgy adta a helyzet), hogy szépek a melleim? Tudjátok...olyan enyelegve...Ő erre némán hallgatott. Majd megkérdeztem még egyszer és akkor erre ő azt mondta, hogy "elvagyok vele".
Ez nekem k..vára rosszul esett, mert nagyon sokat teszek érte úgy összességében, hogy szép legyek és akkor erre ennyi?!
S akkor ezek után ne legyen kisebbségi komplexusom, ha a szórakozóhelyen a nagy vagy kerek csöcsü plázákat nézi...
:(
26 L
"Amikor megismerkedtünk, akkor én 73 kg voltam (170 cm vagyok) 73 as derekam volt meg 91 es csípőm. Akkor mindig azt mondta, hogy mindent cukor nélkül egyek."
Akkor mi a jó édes f@szomért jött veled össze?
Ha nem volt teljesen megelégedve veled, akkor lehetett volna keresni olyat, akit nem akar megváltoztatni.
Ja, az ilyeneknek amúgy a másikkal szemben vannak igényei, de le merem fogadni, nem egy Brad Pittről van szó...
Ez egy gyík, a helyedbe úgy rúgnám ki, hogy repülne...
Aki már a legelején nem fogad el úgy ahogy vagy, annak akármit csinálhatsz sose leszel igazán jó!! Hagyd ott a manóba vagy vegyél neki egy guminőt és mondd meg neki h rem ezzel nincs bajod!
Tuti repülne, h a lába se érné a földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!