Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírnak a csajszik szeretni egy önbizanyhiányos fiút?
majd az élet megtanít arra, hogyan szedd össze magadat és kerülj képbe, ha szarsz minden segítőkész ember tanácsára ezen az oldalon. teee tényleg szerencsétlen szánalmas szar vagy. figyeld meg, kemény leckét fogsz kapni.
majd felnősz az igazi problémákhoz ha majd dolgoznod kell menni
A véleményem, hogy ebben az állapotodban tényleg egy értéktelen ember vagy, és emellett még a stílusodból ítélve gyakran egy igazi "hátsófertály"fej is.(béna kifogás, hogy ilyennek teremtett meg isten :) )
Egyszerűen egy gyáva kis elkényeztetett "nem okos"gyerek vagy, aki azt hiszi, hogy minden problémájának oka másokban van és nekik is kéne megoldani.
A fő probléma veled, hogy hihetetlenül unalmas vagy és az életstílusodból ítélve, nem lehetsz valami jóképű se mivel valószínű szarsz magasról arra, hogy nézel ki (mindenki fogadjon el úgy ahogy vagy) vagyis ezek a hódítási technikák amik ezekre épülnek kilőve. Ezeket még megfejeled egy jó nagy adag arroganciával is ami igazán széppé varázsolja az összképet. Igazából nem az öbizalomhiánnyal van a gond hanem hogy egyetlen okot nem találtam ami miatt egyáltalán beszélgetni akarnék veled :D Most komolyan persze itt a neten jót nevetünk ezeken a kitöréseken. Most komolyan ez szerinted rendben van így és fogadjon el valaki ilyennek?
Kérlek kommenteld, hogy miket találtam el a felsoroltakból mert kíváncsi vagyok.
Vagy csak egy kamuzó aki eljátssza a fent leírt típust ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!