Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi tud szeretni egy nőt tiszta szívéből?
Komolyra fordítva a szót; nagyon is tudunk. Eddig 2 lányba voltam szerelmes, de egyik sem viszonozta. Megkaptam, hogy ilyen rendes meg olyan rendes vagyok, meg milyen türelmes, és, hogy más lány mennyire örülne egy ilyen fiúnak, de ők ilyen falubikája taplókkal jöttek össze.
Nagyon ragaszkodóan, odaadóan tudnék szeretni, ha végre lenne valaki, aki engedné, és viszonozná is.
igen, sőt, mondok valamit, lehet hogy neked új lesz: a legkeményebb férfi, akiről soha senki nem gondolná hogy sírni is tud, és soha nem is szokott semmi miatt, még az is sírva tud fakadni egy nő miatt, ha szerelmes. ezt persze legtöbben nem vallanák be, és szégyenlik is nagyon, de így van.
éreztem már úgy, hogy a lányok nemképesek úgy szeretni mint én, de gondolom ez nem igy van, mivel a lányok is sokszor ezt hiszik, hogy egy ffi nem tud ugy szeretni mint ők. szóval gondolom pont egyformán őrülten képes szeretni mindkét nem, csak az érzelmek kimutatása más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!