Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzékenyebb férfi mennyi idő alatt lehet túl egy 2 éves kapcsolaton, ha szerelmes volt a barátnőjébe? Ki mennyi idő alatt lett túl a nehezén (hogy már nem érez szerelmet iránta, eltudja teljesen engedni, mást képes szeretni)?
Én most vagyok abba a helyzetbe, hogy kezdek meg nyílni esetleg egy másik kapcsolatra,lassan 5hónapja váltak el az útjaink 3hónapig nagyon padlón voltam ittam minden nap stb...utána már kezdtem észhez térni, el kezdtem újra melózni és az segített valamennyire meg a régi ismerősökkel találkozgattam.De ez teljesen egyén függő szerintem.2 évig voltunk együtt, most nyáron akartam el jegyezni:(
19F
Ne hagyd el magad!
Sok sikert.
Nekem decemberben lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak. Ráadásul a lány csalt meg, pedig már eljegyzésről volt szó stb. Mostmár ott tartok h holnap találkozom egy lánnyal. Igaz érzelmileg még mindig nem vagyok túl rajta teljesen. Olyan szempontból, h nem igénylem a romantikát, a randizást stb. Csak egyszerűen egy nő közelségét. Nem csak szexet, hanem egyszerűen az h fizikailag velem legyen, az illatát, bőre tapintását stb.
Szóval kitartás, találkozz barátokkal, sportolj, keress valami hobbit vagy bármi. Hidd el az segít. És ha lehet ne nagyon beszélj, találkozz az exszel.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!