Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja, hogy belém tudna szeretni, (így, feltételes módban, ) akkor az mit jelent?
Figyelt kérdés
Szeret vagy nem?2009. júl. 14. 12:02
1/17 anonim válasza:
Szerintem azt hogy kedvel és akar még valamit!
2/17 anonim válasza:
Azt hogy kedvel, bejössz neki. De mivel még nem ismer annyira, még nem szeret. Viszont ha több időt töltenétek együtt, jobban megismerne, és elképzelhető hogy még beléd is tudna szeretni.
3/17 anonim válasza:
Meg akar ismerni, fel kelteted a figyelmét, kíváncsi rád .. .............. vagy csak...
4/17 anonim válasza:
nekem amikor kb 5 éve ezt mondta egy srác akkor 2 hét után ugy lelépett h másfél évig szenvedtem :D
de az hülye volt,ugyhogy szerintem akar tőled erősen valamit :)
5/17 A kérdező kommentje:
ááá kirúgtam. Mert utána azt is mondta hogy van vkije...
:(( Én hülye meg szerelmet vallottam neki.Utána kirúgtam.Nem vok normális...Jól tettem?
2009. júl. 14. 14:05
6/17 anonim válasza:
Ez tipikus csajozós, ágybavivős duma!
7/17 A kérdező kommentje:
sejtettem. Mert ha van csaja de ezt mondja,akkor csak lefektetni akar,nem? Most nagyon cikinek érzem hogy elmondtam neki h szeretem. Viszont volt bennem annyi büszkeség hogy elküldtem.
Nem kapott meg.Szerintetek fog még jelentkezni?
2009. júl. 14. 16:13
8/17 anonim válasza:
Én a helyedben annak örülnék, ha soha többet nem jelentkezne. De amugy nem lehet tudni, hogy hogy állt a barátnöjével, szóval az is megeshte hogy jelentkezik csaj nélkül :)
9/17 anonim válasza:
Bolond vagy, az hogy van barátnője még semmit nem jelent, lehet már tökre nem érzi jól magát a kapcsolatában, csak még nem szakítottak...Lehet pont te segíthetted volna hozzá, hogy meg merje tenni azt a lépést.
10/17 anonim válasza:
Figyu, ha úgyis téged akar, akkor szakít a barátnőjével és másnap ott fog virágcsokorral kopogtatni az ajtód előtt. ha meg nem, akkor hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!