Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírnak a csajszik szeretni egy önbizanyhiányos fiút?
Nnnah, már megint kezded???
Az önbizalomhiányról te is tehetsz, a nagy füleidről nem.
Sajnálom tesó, de tényleg ez van, önmagadat kell szeretned először, anélkül mást sem fogsz tudni, és maximum csak függőségi kapcsolatba kerülhetsz mással.
Az meg sehogy nem lesz jó, még ha el is jutsz odáig.
Úgyhogy nincs más mód, ha tetszik, ha nem.
Engem már pl akartak szeretni, de "furcsa" módon nem is tudtam magam "hagyni". Úgyhogy fejben vannak ám az igazán nagy gubancok.. :D
Egy sorstárs.
Fogadd meg amit 03-22 15:23 írt. Én is ilyen voltam mint Te, de aztán elkezdtem összeszedni magam, és kezdek kilábalni az egészből, persze ettől még jó lenne egy társ, egy lány aki megért (nem az önbizalomhiányom hanem az életmódom, de ez más téma), de először is rendbe kell hoznod magadat. Így olvasva a válaszaidat elég szánalomraméltó vagy, már ne is haragudj, és lásd be, hogy ez nem imponál egy lánynak sem. Legfeljebb csak sajnálatból lennének Veled, azt meg Te sem akarhatod.
Nekem még közbenjött olyan is, hogy a szeretett lányról kiderült, hogy sosem szeretett engem és csak egy átverés volt az egész, szóval ez is eléggé összetört, de tudod nem adom meg magam, mert ahogy 03-22 15:23-as lány is írta (nagyon eltökélt, okos lány lehet az írása alapján, szívesen ismerkednék ilyenekkel :)) minden fejben dől el. Én nem leszek egy béna pancser, mert én egy szeretetreméltó, értékes ember vagyok. Nem vagyok kevesebb másoknál, és eredményes életem lesz. Ami nem öl meg az keményít.
Hagyd abba a nyivákolást meg önsajnálatot és szedd össze magad. Fogd fel úgy, hogy ennél rosszabb nem lehet.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!