Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai 18 évesek hogyan tudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai 18 évesek hogyan tudják megoldani, hogy legyen párkapcsolatuk? Mikor és hogyan van rá idejük?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 10:08
 81/93 anonim ***** válasza:
53%

"Nem is mindenből kell tanulnom, csak a fentebb említett két tantárgyból. :D De abból meg totál felesleges, mert egyrészt úgysem jegyzem meg őket, másrészt az életben nem fogom soha semmire használni az ezek által - egyébként általam meg sem szerzett - tudást. "

na most ellentmondásba keveredtél, én az előbb azt tanácsoltam, hogy ne tanuld ha nem érdekel, te akkor azt mondtad h kell mer megvágnak, most meg írod hogy úgyis felesleges.

amúgy meg ha a törit nem tudod kettesre megtanulni akkor tényleg nem kéne egyetemre menned.

2010. dec. 20. 16:19
 82/93 A kérdező kommentje:

"na most ellentmondásba keveredtél, én az előbb azt tanácsoltam, hogy ne tanuld ha nem érdekel, te akkor azt mondtad h kell mer megvágnak, most meg írod hogy úgyis felesleges."

Igen, de attól még, hogy valami felesleges, elképzelhető, hogy muszáj megtanulnia az embernek, ha át akar menni mondjuk az érettségin valahol. Ebben mi az ellentmondás, kedves hozzászóló? :)

"amúgy meg ha a törit nem tudod kettesre megtanulni akkor tényleg nem kéne egyetemre menned."

Hát bocs, de, igenis akarok egyetemre menni, remélhetőleg viszont ilyen dolgokkal, mint pl. a verselemzések, meg a XX. századi magyar történelem, soha többé nem fogok találkozni. Mert egyszerűen a hideg kiráz már tőlük. Hiába ülök a könyv fölött, és olvasom látszólag, az eszem teljesen másutt jár. Mert nem érdekel. Egyszerűen, undort érzek ezeknek a tantárgyaknak még a nevétől is.

Minden más tantárgyból az átlagom minimum 4.8. Csak ebből a kettőből nem.

2010. dec. 20. 16:27
 83/93 anonim ***** válasza:
70%
Nézz meg egy töri érettségit. Az ember szájába rágják a választ a források alapján, meg ott az atlasz is. Nevetséges az egész, 0 tanulással ugyanolyan 5öst írtam mint aki a 4 év alatt folyamatosan tanult. De mindegy. majd akkor ismerkedsz egyetem alatt, talán kicsit férfiasodsz és elengeded anya szoknyáját..
2010. dec. 20. 16:33
 84/93 anonim ***** válasza:
53%
oké, de azér annyira csak nem vagy hülye, már bocs, hogy egy 2-est se tudsz összehozni belőlük. és ahogyan előttem is írták tök mind1, hogy milyen szakra mész egyetemen, mindig lesz olyan tárgy ami k.vára nem fog érdekelni.
2010. dec. 20. 16:35
 85/93 A kérdező kommentje:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:33

Az atlasszal nem tudom, mire megyek. :D

Meg azt sem, hogy nálatok egy hogy működött, de nálunk úgy van, hogy próbaérettségin adnak egy A4-es lapot, egy tollat, meg az atlaszt. Meg a tételt. És írod, amit tudsz.

2010. dec. 20. 16:36
 86/93 A kérdező kommentje:

"oké, de azér annyira csak nem vagy hülye, már bocs, hogy egy 2-est se tudsz összehozni belőlük."

Nem vagyok hülye - szerintem. Egyszerűen nem érdekel, nem köt le, nem látom az értelmét annak, hogy minek is akarják ezt velem megtanítani.

"és ahogyan előttem is írták tök mind1, hogy milyen szakra mész egyetemen, mindig lesz olyan tárgy ami k.vára nem fog érdekelni."

Az az alapvető különbség, hogy ott látom a végcélt, hogy tudniillik legyen egy diplomám - ha már egyszer olyan nagy jelentőséget tulajdonítanak neki. Ha van cél, akkor könnyebben megy az is, ami nem érdekel.

2010. dec. 20. 16:43
 87/93 anonim ***** válasza:
53%
de ha nem tanulod meg akkor nem mehetsz érettségire se, és akkor egyetemre se, tehát mindig van vmi cél, most az hogy ne bukj meg belőle és mehess érettségizni
2010. dec. 20. 16:54
 88/93 A kérdező kommentje:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:54

Jól van. Köszönjük, Emese. :)

2010. dec. 20. 16:59
 89/93 anonim ***** válasza:
ja oké, bocs hogy segíteni akartam
2010. dec. 20. 17:02
 90/93 anonim ***** válasza:

Esetleg nézz meg egy érettségit is a nagy netezésben. Az atlasszal mire mész? A sok magolás helyett azt kéne megtanulni használni. Meg ahogy mondtam, minden feladathoz van valamilyen forrás. Így gyakorlatilag a töri érettségi nem töri hanem szövegértés. Szóbelin is kaptam egy tételt, a hozzá tartozó forrást...a forrást leírtam, kiültem a tanárok elé, gyakorlatilag felolvastam, 5ös. és nem szar suliba jártam mielőtt még ezzel jönnél...

De látom már azt is támadod aki segíteni akar. Végülis felesleges volt ennyire elkanyarodni a tanulás témába. Nem tudod felfogni, hogy az embernek arra van ideje amire akar időt fordítani. Ha hirtelen most lenne egy barátnőd akibe halálosan szerelmes lennél, mindent megtennél hogy több időt tölts vele, és tuti meg tudnád oldani. Csak az a baj, hogy nem csak akkor kéne, hanem ez ahhoz is kéne hogy szerezz egyet.

De mindegy, mint már mondtam, egyetemen talán majd elengeded anyuci szoknyáját és csajozol is. Bár ezekkel a tapasztalatokkal...semmi buli, semmi kocsma, semmi társaság. Így maximum az a gyerek lehetsz egyetemen aki elmagyarázza a csajoknak a dolgokat...de nem az aki megdugja őket :D és ezt nem bántásból mondom..csak hogy vedd már észre h változtatni kéne. A legjobban attól van herótom, amikor egy 18 éves fiú kijelenti hogy neki a kocsmázás nem buli, meg ő nem szeret bulizni stb. És mindegyik csodálkozik hogy nincs barátnője...

Persze lehet jönni azzal hogy hova fejlődik a világ ha csak bulikban lehet ismerkedni meg rendezvényeken, meg a mai fiatalság nem érzi jól magát alkohol nélkül stb stb...jólvan, aki ezt mondja üljön csak otthon nyugodtan és iszogassa a kakaóját, én inkább csajozok :)

2010. dec. 20. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!