Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 18 évesek hogyan tudják megoldani, hogy legyen párkapcsolatuk? Mikor és hogyan van rá idejük?
Nem olvastam el most az összes választ, mert nincs rá időm, csak az első oldalt, de majd elolvasom a többit is, de leírom, hogy mi hogyan tudjuk megoldani.
19 éves vagyok, 3 éve járok a barátnőmmel, ő 17 éves.
Régebben közel laktak, 1 órára, akkor könnyebben tudtunk találkozni, aztán elköltöztek, de akkor is még sokat találkoztunk, aztán 1 suliba jártunk, mert felvetettem a sulimba, csak én elballagtam 18 évesen, ő meg ottmaradt, akkor találkoztunk a legtöbbet. Idén amióta elkezdődött a suli, dolgozom is közben minden éjjel, így reggel tudunk találkozni 1 órát 6 tól 7ig, hétvégén meg nem engedik át a szülei, az ilyen napokon, mint a mai, hogy utolsó nap a szünet elött, ünnepnap stb, kicsit többet tudunk együtt lenni, de így is legkésőbb a 4-es vonattal haza kell mennie, mert ilyenek a szülei, és hétvégére meg nem engedik át, meg azt se, hogy nálam aludjon. Hétvégén legalább sokat szoktunk telefonálni. Hétköznap nem annyira, max hajnaban 4-6íg, suliban nem lehet, délután meg alszom mindig 3-4 órát, hogy bírjam az éjszakát. Most elkezdődött a téli szünet, karácsonyíg dolgozom, legkorábban a 2 ünnep között tudunk találkozni, de akkor is kellene valami munka, mert pénzem nincs től sok, és nem állunk túl jól. Ők meg még annyira sem, így neki én szoktam kaját, ruhákat, dezodort, teló feltöltést stb venni.
Utolsó: becsülendő amit csinálsz, bevallom én szerintem nem bírnám. Azért ha ilyen rendes vagy hogy kisegíted a barátnődéket anyagilag, igazán segíthetnének a szülei abban hogy többet lehessetek együtt, pl engedik ottaludni. Bár gondolom ennek hosszabb története van..
Kérdezőnek meg: látod? szerinted ő sírt valaha is hogy nem tud ismerkedni? ennyi tennivaló mellett is megoldja hogy valahogy találkozzanak és szerethessék egymást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!