Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 18 évesek hogyan tudják megoldani, hogy legyen párkapcsolatuk? Mikor és hogyan van rá idejük?
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:00
"Gondolom megérti hogy nagy lány vagy és szükséged van emberekre barátokra társra."
Nem tudom, hogy honnan sikerült leszűrnöd, hogy lány vagyok. :D Mindenesetre, nem az vagyok. :)
Szánsz időt a tanulásra? (igen, mert élvezed és a tovább tanulásod szempontjából NEKED fontos)
Szánsz időt a családra? (igen, mert NEKED fontos a családi környezet)
ÉN személy szerint nem szánok semmire időt és mindenre van időm. :D (Ha tesóm szól akkor utazok 1 órát akárhova hogy ne kelljen neki cipekedni) A tanulásról annyit, hogy nézz meg multimilliárdosokat. Hánynak van diplomája?:) ha olyan okos vagy belátod hogy nem a diploma fog sikeressé tenni. :D És megjegyezném hogy mire akarsz időt szánni? (úgy látom te csak indokot keresel a problémádra, nem megoldást.)
Az ember tényleg arra szakít időt amire akar. Nagyon unalmas életed lehet így...de végülis ahelyett hogy tennél valamit, csak írtál ide egy kérdést, és amikor olyan válasz jön ami megoldás lenne, egyből hozod az ellenpéldát. Már azt is fel tudnád hozni a végén hogy kutyát kell sétáltatnod és azért nem érsz rá. Te nem is akarsz ráérni! Elmondom szerintem miért van. Megvan így ez a berögzött szokásos életed, a megszokott mindennapokkal. Jó ábrándozni arról, hogy milyen jó lenne egy aranyos lánnyal együtt lenni meg minden. De ehhez az kéne hogy tegyél valamit, átszervezd a mindennapjaid, és még az is hogy tököt növessz és odamenj egy csajhoz beszélgetni vagy valami...ez már túl sok neked...meg akarsz maradni inkább a saját kis életednél, de érzed hogy nem jó ez így és jobb lenne máshogy, csak lusta vagy változtatni, és ezt olyan dolgokra fogod, mint pl h nincs időd.
Ide meg azért írtál, mert megerősítést vártál, ahogy leírtad a napod, azt vártad h mindenki azt írja majd hogy "igazad van, így nem lehet csajozni, sajnállak". Ehelyett mindenki megoldást írt stb. De ahelyett hogy megfogadtad volna a tanácsokat, ellenpéldát hoztál, csak azért hogy megnyugtasd a saját lelkiismereted!
Ezekből szűrtem le hogy jó ez neked így...egyszerűen lusta vagy változtatni.
Мirkó válasza:
"Olyan 40 perc oda, 40 perc vissza a suliból. Kb. annyi mint neked."
Izé... 30 perc a vonat menetideje, ha nem késik egy percet sem. :) További negyed óra - legalább - az állomásról a ház, meg tovább negyed az állomástól - legalább - az iskola. És számold hozzá a várakozást is, mert a vonatok óránként indulnak, így átlagban hazafelé várok fél órát.
"Aludni olyan 7-8 órát alszok, de ha nagyon akarnék tudnék többet is :P"
Stimmel.
"Persze nyilván kevesebbet alszunk de alszunk is! Ez hetente 2-3x azért szokott lenni én se bírnám ha nem aludnánk :)"
Okés, elhiszem.
"Egyébként meg megy a rinya rinya alkalmazkodni nem tudsz semmi se jó akk nem csodálom ha nincs időd!"
Így sem teszek semmi mást, mint alkalmazkodom.
"Hidd el fenn lehet tartani egy kapcsolatot de igen ahhoz alkalmazkodni kell és igen változtatni kell az embernek vmennyire a szokásain. Ha ez neked ennyire nem megy, a te hibád!"
Én csak feltettem egy kérdést, rácsodálkoztam, hogy mások miért ennyire szabadok.
"Figy mi falun lakunk és állatokat tartunk."
Minekünk meg van egy jó nagy kertünk.
"Igaz van 2 tesóm de nem hiszem h neked többet kellene segíteni!"
Én meg egyke vagyok.
"Én segítek hétvégén pár órát-fél napot, hétközben csak ha nagyon kell. Ne a gyerek legyen a család támasza!"
Ez a te véleményed, de azért kíváncsi lennék, hogy ha tényleg te lennél a szüleid és a felmenőid egyetlen reális támasza, akkor te hogyan viselkednél.
Hát ha bejárós vagy a suliba, az tényleg nehéz. Nem csak idődet, hanem energiádat is elveszi. Tudom, én így jártam egyetemre. :S
Nincs olyan barátnőd vagy osztálytársad, akivel suli után, csupán egyetlen órára beültök valahova? Nem kell mindjárt lepukkant kocsmára gondolni. El lehet menni egy pub-ba, cukrászdába, plázába, bár nem tudom hol laksz.
Az dícséretes, hogy így gondolsz a nagyira, de "nem mindig jutok ki hétköznap" hát ezen kibuktam. Abba senki nem fog belehalni, ha egy hétig nem látjátok egymást. Én tudod milyen gyakran láttam a nagymamámat? Volt, hogy csak fél évben egyszer. Mégsem lettem lefejezve érte!
Szóval azt mondom, amit a többiek. CSak rajtad múlik, hogy legyen szabadidőd, csak te szerintem nem is akarod igazán.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:01
"Drágám,"
Kérlek, ne szólíts így! :)
"ha neked minden nap előkészítő kell, vagy estig tanulni, akkor valami baj van veled."
Nem mondtam, hogy minden nap. De még egyszer: vannak tárgyak, melyeket muszáj megtanulnom, hogy legalább ne bukjak meg belőlük, holott szó szerint undorom van tőlük. Valahogy át kell mennem az érettségin.
"Én nagyon-nagyon sok időt elkrtam középiskolán mindenre, csak tanulásra nem. Igaz, hogy én intelligensebb vagyok, mint az átlag, de annyival nem, hogy ez számítson."
Nos, először is: én az iskolába tanulni járok. Tudom - tapasztaltam -, hogy manapság ez már nem divat, dehát, ez van...
Másodszor is: ha annyival nem vagy intelligensebb, akkor meg ezt minek megemlíteni? :)
"Rosszul értelmezed ezt a tanulás dolgot. Eleve csak középiskola utolsó két éve számít, és ott is csak azok a tárgyak, amikből felvételi van, és ott sem az évközi jegyek, csak az érettségi."
De bukott érettségivel nemigen veszik fel sehová az embert - szerintem.
"Ráadásul az igazi, normális szakmáknál nincs túlképzés, így nem kell halálra hajtanod magad, hogy bejuss egyetemre."
Kérnék egy őszinte választ, ha már így eltértünk az eredeti témától: szerinted mik az "igazi, normális" szakok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!