Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 18 évesek hogyan tudják megoldani, hogy legyen párkapcsolatuk? Mikor és hogyan van rá idejük?
"Мirkó válasza:
„Így sem teszek semmi mást, mint alkalmazkodom.”
Igaz! Csak magadhoz nem. Miért másokért éled az életed miért nem magadért? Segítesz a szüleidnek nagymamádnak a kertnek mindennek csak épp magadat felejted ki!"
Igazad van... abszolút. Egyszer sem mondtam, hogy nem. De - mindig van egy de, jól tudjuk!
Szóval: jelenleg a szüleim tartanak el. Minden pénz általuk van, ebből van kajára, fűtésre, ruhára. És a jelen állapot szerint ez még egy jó darabig így is fog maradni. Legalábbis addig biztosan, amíg nem végzem el az egyetemet. Na most akkor ez így egy kényszerű szimbiózis, nem? Hogyan lépsz ki egy ilyen helyzetből?
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:35
Részletes megoldást még senki sem írt. Legfeljebb csak annyit, hogy "szervezd át a életedet akkor", meg hasonlókat.
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:39
És hová és miből költöztél külön?
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:44
Akkor most már tényleg érdekelne a dolog, hogy hogyan oldottad meg, tehát: 18 évesen volt saját lakásod, következésképpen vagy albérlet, vagy hitel, mellette tanultál, mellett dolgoztál, mellett csajoztál. Elmondanád, hogy NEKED hogyan épült fel egy napod?
„Igazad van... abszolút. Egyszer sem mondtam, hogy nem. De - mindig van egy de, jól tudjuk!
Szóval: jelenleg a szüleim tartanak el. Minden pénz általuk van, ebből van kajára, fűtésre, ruhára. És a jelen állapot szerint ez még egy jó darabig így is fog maradni. Legalábbis addig biztosan, amíg nem végzem el az egyetemet. Na most akkor ez így egy kényszerű szimbiózis, nem? Hogyan lépsz ki egy ilyen helyzetből?”
Na akk döntsd el h a pénzükért segítesz nekik vagy nem. Mert eddig végig úgy írtad h te önfeláldozásból vagy nem is tom miért segítesz nekik!
Ha csak azért hagyod h így lekössenek mert eltartanak az ellen lehet tenni... nem könnyű de sokan melóznak egyetem mellett.
Am figy: én ha minden jól megy egy éven belül összeköltözök a bnőmmel :P Most nagyon úgy néz ki h lesz melóm szal lesz pénz is, így leszakadok a szüleimtől.
Te mivel nincs idő a szüleid miatt, nincs csaj, mivel nincs csaj, nem akarsz különköltözni, mivel nem akarsz különköltözni, nincs indíttatás h melózz, mivel nem fogsz melózni a szüleidnek segítened kell... ez egy ördögi kör :P De előbb-utóbb úgyis ki kell másznod belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!