Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai 18 évesek hogyan tudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai 18 évesek hogyan tudják megoldani, hogy legyen párkapcsolatuk? Mikor és hogyan van rá idejük?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 10:08
 71/93 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:34

"mért nem mersz 9 után vonatozni,"

Mert nem akarom, hogy a kisebbség képviselői kiraboljanak. Ennél finomabban nehezen tudnám megfogalmazni. :)

2010. dec. 20. 13:42
 72/93 A kérdező kommentje:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:37

"Bocs ember de te nem vagy normalis. A te problemadra nincs megfelelo megoldas."

Örülök, de ha nincsen rá megoldás, akkor te sem tudhatsz rá megoldást. Akkor meg minek is írogatsz ide? :D

2010. dec. 20. 13:43
 73/93 anonim ***** válasza:
53%
Barátom te egy ritka hülye ember vagy. Meg a kis seftelés szó miatt nem kell egyből rosszra gondolni. Meg most veszem észre hogy nálad nem az a gond hogy nincs időd barátokra csajokra, hanem egy ilyen embernek nincs is barátja. Neked sosem lesz senkid. Meg ahogy figyellek te olyan vagy mint a VV4 ből Alekosz. Basszus itt az mberek adnak tippeket segitenek te meg mindenre találsz valami kifogást. Te egy beteges pesszimista vagy. Készülj arra hogy sosem lesz őszinte barátod.
2010. dec. 20. 15:11
 74/93 anonim ***** válasza:
53%
Huuu a szüleid valamit nagyon elb@sztak a nevelésedbe. 9 után kisebbség. Azok nappal is betámadnak ha akarnak. Légy férfi. Mi lesz ha a barátnődet haza kell kísérni, és utánna az utolsó vonattal hazajönni? Vagy téged fog a barátnőd haza kísérni?
2010. dec. 20. 15:14
 75/93 A kérdező kommentje:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:11

Még szerencse, hogy nem nézek ilyen TV-műsorokat. :)

2010. dec. 20. 15:17
 76/93 A kérdező kommentje:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:14

Tudod, amíg nem köt beléd 5 jól kigyúrt ember, addig könnyen beszélsz. Aztán, ha kirabolnak, majd akkor legyen ilyen nagy a szád. Szerintem.

2010. dec. 20. 15:18
 77/93 anonim ***** válasza:
100%

figyelj! miért tanulsz olyat ami nem is érdekel? ráadásul arra fordítod a legtöbb időt, különóra, szakkör??? basszus az érettségi egy vicc és ezt most komolyan mondom. én semmit nem tanultam gimibe, egyedül érettségi előtti időszakba és k.vajó eredményeim lettek. magyarból 4 évig egy szót nem tanultam, én is attól fostam h majd jól megkennek a vizsgán és 4-essel mentem át.

ha valami nem érdekel akkor ne tanuld, ennyi!egy kettest mindenképp összetudsz hozni, az meg bőven jó, csak arra fókuszálj ami számít a továbbtanulás szempontjából. ezzel máris megspórolsz egy csomó időt, és inkább testedzésre vagy sportolásra fordíthatod, hogy legyen egy kis tartásod és ne félj este 9-kor hazamenni..

2010. dec. 20. 15:50
 78/93 A kérdező kommentje:

"figyelj! miért tanulsz olyat ami nem is érdekel?"

Mert muszáj tanulnom. Irodalom, történelem. Mind a kettőt sikeresen megutáltatták velem az elmúlt években, de muszáj tanulnom, mert ha hiszed, ha nem, számon kérnek belőle, és ha nem tudok semmit, akkor megvágnak. Nem érettségin, hanem év közben.

"ráadásul arra fordítod a legtöbb időt, különóra, szakkör???"

Különórára olyan tantárgyból járok, ami érdekel. Matek, fizika. Ezek a dolgok érdekelnek, szeretem őket tanulni.

"basszus az érettségi egy vicc és ezt most komolyan mondom."

Mindenki ezt mondja, aki már túl van rajta. Mi még nem.

"én semmit nem tanultam gimibe, egyedül érettségi előtti időszakba és k.vajó eredményeim lettek."

Érettségin? Vagy előtte a 4 év alatt? Nagyon nem mindegy ám. Leírom megint: nálunk van számonkérés. Év közben is. Ha nem tanulunk, telenyomnak rossz érdemjegyekkel.

"magyarból 4 évig egy szót nem tanultam, én is attól fostam h majd jól megkennek a vizsgán és 4-essel mentem át."

De jó neked. Én hiába tanulok napi 2 órát ebből, mégsem megy a fejembe.

"ha valami nem érdekel akkor ne tanuld, ennyi!egy kettest mindenképp összetudsz hozni,"

Azért küzdök éppen a fent említett tárgyból, hogy a kettes meglegyen.

"az meg bőven jó, csak arra fókuszálj ami számít a továbbtanulás szempontjából."

De arra meg minek fókuszáljak? Matematikát pl. az órán kívül nem is tanulok, mert nincs rá szükségem. Ami kell, azt megtanulom az órán, és ennyi.

"ezzel máris megspórolsz egy csomó időt,"

Azt esetleg akkor tudnék megspórolni, ha nem lenne magyar meg történelem tantárgyunk. De jó is lenne az...

"és inkább testedzésre vagy sportolásra fordíthatod, hogy legyen egy kis tartásod és ne félj este 9-kor hazamenni.."

Nem mondtam egy szóval sem, hogy félek. De az ember, ha egyszer megégeti magát, utána óvatossá válik. És ezen az óvatosságon semmilyen testedzés sem változtat.

2010. dec. 20. 16:04
 79/93 anonim ***** válasza:
53%

A tévhittel ellentétben, egyetemen sem csak olyan dolgokat tanulsz ami annyira nagyon érdekel. És ha érdekel is, nagyon nehéz dolgok vannak, hiába érdekel, nehéz megtanulni. Persze ha nem valami büfészakra mész. És ne haragudj hogy ezt mondom, de akinek gimiben ennyit kell tanulnia, az ne akarjon egyetemre menni :S én gimiben 1 betűt sem tanultam soha, és kitűnő érettségim lett. Itt egyetemen meg szenvedek sokszor annyit kell tanulni...

de amúgy hogy akkor végleges válasz legyen a kérdésedre: nem tudsz összeszedni így barátokat, barátnőt. Kész. Állandóan csak tanulsz, segítesz a szüleidnek, mamádat látogatod, 9 után nem mersz vonatozni, stb. Így soha. Végülis megválaszoltad a saját kérdésed. Ezeket kéne megváltoztatni. De már kijelentetted hogy nem fogod/nem tudod, szóval akkor ennyi.

2010. dec. 20. 16:04
 80/93 A kérdező kommentje:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:04

"És ne haragudj hogy ezt mondom, de akinek gimiben ennyit kell tanulnia, az ne akarjon egyetemre menni :S"

Nem is mindenből kell tanulnom, csak a fentebb említett két tantárgyból. :D De abból meg totál felesleges, mert egyrészt úgysem jegyzem meg őket, másrészt az életben nem fogom soha semmire használni az ezek által - egyébként általam meg sem szerzett - tudást.

"én gimiben 1 betűt sem tanultam soha, és kitűnő érettségim lett. Itt egyetemen meg szenvedek sokszor annyit kell tanulni..."

Persze, az is lehet, hogy csak a te mércéd változott meg kicsit. :)

"de amúgy hogy akkor végleges válasz legyen a kérdésedre: nem tudsz összeszedni így barátokat, barátnőt. Kész. Állandóan csak tanulsz, segítesz a szüleidnek, mamádat látogatod, 9 után nem mersz vonatozni, stb. Így soha. Végülis megválaszoltad a saját kérdésed. Ezeket kéne megváltoztatni. De már kijelentetted hogy nem fogod/nem tudod, szóval akkor ennyi."

Jól van. :) Látom mindenki könnyedén veszi az életet itt. :D Na, majd a jövő eldönti.

2010. dec. 20. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!