Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai 18 évesek hogyan tudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai 18 évesek hogyan tudják megoldani, hogy legyen párkapcsolatuk? Mikor és hogyan van rá idejük?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 10:08
 11/93 A kérdező kommentje:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:38

"ismét a 10.34 es vagyok. A leírtak alapján te nem is nagyon akarod. Ha nagyon akarnád megoldanád."

Én csak feltettem egy kérdést, mert csodálkozom, hogy másoknak ennyi idősen ennyi szabadidejük és lehetőségeik vannak.

2010. dec. 20. 10:43
 12/93 Мirkó ***** válasza:
100%
hát te tényleg egy gép vagy :D:D:D
2010. dec. 20. 10:46
 13/93 A kérdező kommentje:

"Мirkó válasza:

Ok, akkor nézzük a realitást az én szemszögemből :)

Reggeltől olyan 2-3-ig suli ez stimmel. Ha nincs edzés akk végzek is, lehet találkozni bnőmmel 6-7ig mondjuk. Ha ilyen délutáni tali van akk utána hazamegyek 7-8ra otthon vok kajálok tanulok tisztálkodok 10-11re le van tudva."

Szép-szép, és NAPONTA, ÁTLAGBAN, ÖSSZESEN mennyi idődet veszi el az utazgatás? És mennyit alszol naponta?

"A másik verzió: ha van edzés tehát olyan fél 6-6ra érek haza, vagy nem délután talizunk: 8ig letudok mindent otthon aztán átmegyek hozzájuk vagy ő jön hozzánk és a másiknál alszunk :P"

Nyilván, alszotok. Vagyis, "alszotok", szigorúan idézőjelben. :) De a helyzet az, hogy nekem tényleg kell naponta legalább 7,5 óra alvás, anélkül hosszú távon kidőlök.

"Hétvégén én is segítek otthon rokonozunk stb de ez egy napnál nem foglal le többet. A másik nap szabad. A család meg értse meg h nem maradok otthon állandóan a rokonokat szórakoztatni."

Ez is működik egészen addig, amíg rajtad kívül van más támasza is a családodnak, de, ha nincsen, akkor nem marad más, mint hogy segítesz nekik a hétvégén is. Szerinted nem?

2010. dec. 20. 10:48
 14/93 anonim ***** válasza:
58%
Olaj szagot érzek. Nekem anno a suli mellett rengeted szabadidőm volt.
2010. dec. 20. 10:52
 15/93 A kérdező kommentje:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:52

"Olaj szagot érzek."

???

Netán-talán úgy érted, hogy költözzem el?

2010. dec. 20. 10:53
 16/93 anonim ***** válasza:
53%
Figyelj. Kaptál válaszokat. És látod hogy itt mindenki ráér és megoldja a szabadidőt. Nem akarlak megbántani de te ilyen vagy. Anya Apa Mama kicsinye. Neked ez így jó.
2010. dec. 20. 10:57
 17/93 A kérdező kommentje:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:57

Figyelj: amíg jól vannak és egészségesek a szüleid, addig minden okés. De amikor már öregek és betegesek, akkor már ki tudja, hogy hogyan fogod érezni magadat. Vagy te otthagynád őket csak úgy?

Mert jó-jó, értem én, hogy idő... de most, ha elkezdesz udvarolni egy lánynak, és kiderül, hogy nem hagyhatod magára a szüleidet, és nem tudsz vele kellő időt együtt lenni, akkor az nem túl romantikus egy nő számára sem...

2010. dec. 20. 11:00
 18/93 anonim ***** válasza:
53%
ismét a 10.57 es vagyok. Ahelyett hogy keresnél megoldást és figyelnél arra amit írnak te mindenhez negatívan állsz. Mindenre találsz valami ellenválaszt. Meg a mami csak kibirja hogy kéthetente meglátogatod. Gondolom megérti hogy nagy lány vagy és szükséged van emberekre barátokra társra.
2010. dec. 20. 11:00
 19/93 Мirkó ***** válasza:
100%

„Szép-szép, és NAPONTA, ÁTLAGBAN, ÖSSZESEN mennyi idődet veszi el az utazgatás? És mennyit alszol naponta?”

Olyan 40 perc oda, 40 perc vissza a suliból. Kb. annyi mint neked. Aludni olyan 7-8 órát alszok, de ha nagyon akarnék tudnék többet is :P

„Nyilván, alszotok. Vagyis, "alszotok", szigorúan idézőjelben. :) De a helyzet az, hogy nekem tényleg kell naponta legalább 7,5 óra alvás, anélkül hosszú távon kidőlök.”

Persze nyilván kevesebbet alszunk de alszunk is! Ez hetente 2-3x azért szokott lenni én se bírnám ha nem aludnánk :) Egyébként meg megy a rinya rinya alkalmazkodni nem tudsz semmi se jó akk nem csodálom ha nincs időd! Hidd el fenn lehet tartani egy kapcsolatot de igen ahhoz alkalmazkodni kell és igen változtatni kell az embernek vmennyire a szokásain. Ha ez neked ennyire nem megy, a te hibád!

„Ez is működik egészen addig, amíg rajtad kívül van más támasza is a családodnak, de, ha nincsen, akkor nem marad más, mint hogy segítesz nekik a hétvégén is. Szerinted nem?”

Figy mi falun lakunk és állatokat tartunk. Igaz van 2 tesóm de nem hiszem h neked többet kellene segíteni! Én segítek hétvégén pár órát-fél napot, hétközben csak ha nagyon kell. Ne a gyerek legyen a család támasza!

2010. dec. 20. 11:01
 20/93 anonim ***** válasza:
53%
Drágám, ha neked minden nap előkészítő kell, vagy estig tanulni, akkor valami baj van veled. Én nagyon-nagyon sok időt elkrtam középiskolán mindenre, csak tanulásra nem. Igaz, hogy én intelligensebb vagyok, mint az átlag, de annyival nem, hogy ez számítson. Rosszul értelmezed ezt a tanulás dolgot. Eleve csak középiskola utolsó két éve számít, és ott is csak azok a tárgyak, amikből felvételi van, és ott sem az évközi jegyek, csak az érettségi. Ráadásul az igazi, normális szakmáknál nincs túlképzés, így nem kell halálra hajtanod magad, hogy bejuss egyetemre.
2010. dec. 20. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!