Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai 18 évesek hogyan tudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai 18 évesek hogyan tudják megoldani, hogy legyen párkapcsolatuk? Mikor és hogyan van rá idejük?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 10:08
 31/93 A kérdező kommentje:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:03

"Ha mindenki így gondolkodna akkor kihalna a világ. Szülőket és nagyszülőket felügyelni egész életbe. Fura egy szerzemény vagy te. HÁNY ÉVES VAGY???"

Nem mondtam, hogy egy egész életben. De akkor válaszolj a kérdésre: TE teljesen tiszta lelkiismerettel otthagytad a szüleidet?

Egyébként, 18 éves vagyok, ha nagyon kíváncsi vagy.

2010. dec. 20. 11:23
 32/93 anonim ***** válasza:
53%

Ehhez tényleg jövőbe látónak kell lenni. Nekem van egy öreg varázsgömböm, de abban két hete valami brazil szappanopera megy.

A tiéd mit mutat???

33/93 anonim ***** válasza:
100%
kérdező te a saját igazadat bizonygatod azzal, hogy "úgyse ér rá egyik 18 éves se, és én vagyok erre a tökéletes példa, mert mindenkinek így kéne élni és akkor mindenki siránkozhatna, hogy jaj miért nem érek rá?" lehet hogy nem ezt mondtad szó szerint, de sorok között erről próbálsz meggyőzni mindenkit
 34/93 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:10

Erről a multimilliárdos dologról csak annyit, hogy ma Magyarországon lényegében az összes multimilliárdos egy módon szerezte a vagyonát: csalással. Enyhébb esetben csak jó időben volt jó helyen.

2010. dec. 20. 11:25
 35/93 A kérdező kommentje:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:11

De te meg az én személyemet elemzed, ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnál. :)

2010. dec. 20. 11:26
 36/93 anonim ***** válasza:
53%
Két ember létezik. Az indokot kereső és a megoldást kereső. TE TÖKÉLETES PÉLDA VAGY AZ INDOKOSRA. :D:D:D:D
2010. dec. 20. 11:27
 37/93 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 11:23

"kérdező te a saját igazadat bizonygatod azzal, hogy "úgyse ér rá egyik 18 éves se, és én vagyok erre a tökéletes példa, mert mindenkinek így kéne élni és akkor mindenki siránkozhatna, hogy jaj miért nem érek rá?" lehet hogy nem ezt mondtad szó szerint, de sorok között erről próbálsz meggyőzni mindenkit"

Ez egészen egyszerűen nem igaz. Én csak megérteni próbálok dolgokat. Meg meríteni más tapasztalataiból. Mások meg mit tesznek itt? Elkezdenek szapulni.

2010. dec. 20. 11:29
 38/93 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 11:27

Ok. Lehet. De ha te meg a megoldásosra vagy élő példa, akkor kérlek, írd már le nekem is, hogy mi a megoldás. Megtennéd? Köszönöm előre is! :)

2010. dec. 20. 11:30
 39/93 Мirkó ***** válasza:
100%

„Így sem teszek semmi mást, mint alkalmazkodom.”

Igaz! Csak magadhoz nem. Miért másokért éled az életed miért nem magadért? Segítesz a szüleidnek nagymamádnak a kertnek mindennek csak épp magadat felejted ki!

Mondjuk jól sikerül majd az érettségid bekerülsz egyetemre ahol szintén nem lesz időd (egyetemen ahogy én látom, aki akar napi 0 órát van benn, aki akarja az viszont nagyon el tudja foglalni magát) utána melózol reggel 8-tól du. 4ig (de te úgyis túlórázni fogsz) majd támogatod a szüleid és nem lesz egy perc szabadidőd se. És majd 50 évesen rájöhetsz h az egész életedből egy vmi maradt ki: TE.

2010. dec. 20. 11:32
 40/93 anonim ***** válasza:
53%

"De te meg az én személyemet elemzed, ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnál. :)"

11:11es vagyok.

Választ a kérdésedre már sokan adtak. De mindig visszautasító voltál. Most én miért írjam le ugyanazt nemtudom hányadszorra, amikor tudom hogy a válaszod mi lesz rá? És ráadásul minek adjak megoldást a problémádra, ha neked nem megoldás kell, hanem egyetértés?

2010. dec. 20. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!