Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 18 évesek hogyan tudják megoldani, hogy legyen párkapcsolatuk? Mikor és hogyan van rá idejük?
11:11es vagyok ismét.
Egyszerűen fogod magad, és tovább ott maradsz abban a városban ahol a sulid van. Nem kell ilyeneket kitalálni, hogy a kocsmázás nem a te világod stb, stb. Oda kell menni ahol társaság van. Soha nem fog odamenni hozzád egy lány amikor otthon segítesz, vagy épp a mamádnál vagy.
A szüleid és a mamád biztos megértik, hogy ennyi idősen szeretnél ismerkedni, több barátot, barátnőt szerezni, viszont ehhez idő kell.
Mondjuk az esti tv-zés, netezés helyett tanulj, és akkor marad időd másra.
Hétvégén akkor segíts, ha tényleg nagy szükség van rád otthon, amúgy meg menj be a városba és találkozz emberekkel.
A suliban lehet a legjobban ismerkedni, szerintem a középiskola sokkal jobban alkalmas erre, minthogy olyan "sok dolgot" megtanulj ott.
Járj el hétvégente bulizni. Nem kell azzal jönni hogy te nem vagy olyan fiatal akinek a buli az élete meg az alkohol stb. Baromság az egész, ennyi idősen ezt kell csinálni.
De mit sem ér hogy mindezt sok emberrel együtt leírom, ha látszik rajtad hogy nem akarsz változtatni. Őszintén mitől várod a változást ha te nem teszel érte? és ezekre magadtól is rájöhettél volna szerintem.
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:50
"Kis seftelés."
Ezek után nincsen mit hozzáfűznöm az irományodhoz.
A válasz írója 98%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:51
"Na akk döntsd el h a pénzükért segítesz nekik vagy nem. Mert eddig végig úgy írtad h te önfeláldozásból vagy nem is tom miért segítesz nekik!"
Fogalmazzunk úgy, hogy érzelmi ráhatás. Ha sokszor megkapnád az anyukádtól azt, hogy mondjuk: "De menj már el a mamádhoz ma este, annyira vár!", meg hasonlók, kíváncsi lennék, te hogyan reagálnál.
"Ha csak azért hagyod h így lekössenek mert eltartanak az ellen lehet tenni... nem könnyű de sokan melóznak egyetem mellett."
Már persze, ha van hol lakniuk az egyetem mellett.
"Am figy: én ha minden jól megy egy éven belül összeköltözök a bnőmmel :P Most nagyon úgy néz ki h lesz melóm szal lesz pénz is, így leszakadok a szüleimtől."
Na, akkor ehhez sok szerencsét, sikert és boldogságot kívánok! De őszintén. :)
"Te mivel nincs idő a szüleid miatt, nincs csaj, mivel nincs csaj, nem akarsz különköltözni, mivel nem akarsz különköltözni, nincs indíttatás h melózz, mivel nem fogsz melózni a szüleidnek segítened kell... ez egy ördögi kör :P De előbb-utóbb úgyis ki kell másznod belőle!"
Majd igyekszem. :)
Köszi :) Én is neked ;)
Am sztem ha fog jönni egy olyan csaj akibe halálosan beleesel úgyis le fogod sz@rni nagymamit meg a nagy kertet meg a többit :) (jobb esetben) Csak majd akk fognak koppani a szüleid h kiesik az az ember alóluk, akiből 18 éven keresztül a "család támaszát" faragták.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:55
"Egyszerűen fogod magad, és tovább ott maradsz abban a városban ahol a sulid van. Nem kell ilyeneket kitalálni, hogy a kocsmázás nem a te világod stb, stb. Oda kell menni ahol társaság van."
Lenne egy elméleti felvetésem a számodra. :) Ha történetesen holnaptól azt mondanák neked, hogy érdekeljen a kvantumfizika, ezzel kell foglalkoznod, mert ez a menő, és - kis túlzással - ezt csinálja, mert ebben leli az örömét, akkor te ezek után képes lennél megváltozni mások kedvéért? Biztos vagyok benne, hogy nem. No, hát az általad emlegetett kocsma dolog is ilyen. Hiába megyek oda, ha egyszer nem érdekel, amit az emberek ott csinálnak.
"Soha nem fog odamenni hozzád egy lány amikor otthon segítesz, vagy épp a mamádnál vagy."
No, ez kétségtelenül igaz. :)
"A szüleid és a mamád biztos megértik, hogy ennyi idősen szeretnél ismerkedni, több barátot, barátnőt szerezni, viszont ehhez idő kell."
Ha neked, amikor egy alkalommal, amikor csak úgy unaloműzésből kedved van elmenni a városba, feltenné valamelyik szülőd a kérdést, hogy "De ugye nem nő/férfi (függően a nemedtől) van a dologban?", akkor te ezek után hogyan éreznéd magadat?
"Mondjuk az esti tv-zés, netezés helyett tanulj, és akkor marad időd másra."
Már leírtam, este 7 után nem fog az agyam. Próbáltam már, nem ment.
"Hétvégén akkor segíts, ha tényleg nagy szükség van rád otthon, amúgy meg menj be a városba és találkozz emberekkel."
Még jó, hogy ezt a bekezdésedet el sem olvastam akkor, amikor a kettővel ezelőttire válaszoltam. :)
"A suliban lehet a legjobban ismerkedni, szerintem a középiskola sokkal jobban alkalmas erre, minthogy olyan "sok dolgot" megtanulj ott."
Igen, de ugye az osztálytársak - lányok - nem akarnak ismerkedni, mert "osztálytárssal nem járunk". És ne nevess ki, számtalan alkalommal tapasztaltam ezt. Az osztályon kívül meg legfeljebb rövid ideig vagyok kapcsolatban másokkal. Tudom-tudom idő.
"Járj el hétvégente bulizni. Nem kell azzal jönni hogy te nem vagy olyan fiatal akinek a buli az élete meg az alkohol stb. Baromság az egész, ennyi idősen ezt kell csinálni."
Kell? Hogyhogy kell? Tudod: kvantumfizika-effektus. Jártam már buliban. Egészen egyszerűen nem jön be, nem tetszik, amit ott van. Nem azért nem járok oda, mert különbözni AKAROK a többi embertől, hanem mert TÉNYLEGESEN különbözök tőlük. Nem tudom, érthet-e ez a különbség. Csak úgy látszik, ma már a bulin kívül a korombeliek nem hajlandóak másutt ismerkedni.
"De mit sem ér hogy mindezt sok emberrel együtt leírom, ha látszik rajtad hogy nem akarsz változtatni. Őszintén mitől várod a változást ha te nem teszel érte? és ezekre magadtól is rájöhettél volna szerintem."
De mire jöjjek rá? Azzal, hogy engem mi érdekel és mi nem, nos azzal tökéletesen tisztában vagyok. Arról meg én tehetek, hogy ezek a dolgok nem illenek bele ebbe a ma elterjedt és divatos individualista világképbe?
Мirkó válasza:
=)))))) hát te kész vagy ember :D
Bizony, már 18 éve készen vagyok.
ma 12:20
kis túlzással = kis túlzással mindenki
"Csak úgy látszik, ma már a bulin kívül a korombeliek nem hajlandóak másutt ismerkedni."
Miért, eddig hol próbáltad? A bulin és az osztálytermen kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!