Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 18 évesek hogyan tudják megoldani, hogy legyen párkapcsolatuk? Mikor és hogyan van rá idejük?
11:11es vagy 11:55ös vagy nemtom mi vagyok már :D
Látod, megint felsoroltam sok dolgot, és mindenre felhoztad a kifogást.
Ha nem akarsz kocsmába, bulikba, társaságba járni, akkor ne is akarj ismerkedni. Ez olyan mintha bicikli nélkül akarnék bicajozni...
Egy ilyen pitiáner indok...7 után nem fog az agyam. És te egyetemre akarsz menni? nagyot fogsz itt koppanni, mert ha normális helyre mész, van h egész éjjel kávét iszol és tanulni kell, főleg vizsgaidőszakban :)
a szüleiddel meg valami probléma lehet, ha félnek attól hogy te csajozni mész.
Látszik hogy egy otthon ülős, jó tanuló, anyuci apuci kedvence gyerek vagy. Jó is ez így neked, nem is akarsz változtatni..akkor meg minek írkáljuk már a 6. oldalt...
Мirkó válasza:
"Miért, eddig hol próbáltad? A bulin és az osztálytermen kívül?"
Pl. az interneten is. De hát, vagy nem jövök be a lánynak, vagy 200 kilométerre lakik.
"Мirkó válasza:
Egyébként az egy dolog h bulizni nem szeretsz de haverjaid attól még csak vannak akikkel lehetne ide-oda menni!"
De konkrétan hol van az az itt-ott? :D
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:29
"Látod, megint felsoroltam sok dolgot, és mindenre felhoztad a kifogást."
Ez nem kifogás, ezek tények. :)
"Ha nem akarsz kocsmába, bulikba, társaságba járni, akkor ne is akarj ismerkedni. Ez olyan mintha bicikli nélkül akarnék bicajozni..."
Ja értem, ma már csak ezek a helyek jöhetnek szóba. Ok.
"Egy ilyen pitiáner indok...7 után nem fog az agyam. És te egyetemre akarsz menni? nagyot fogsz itt koppanni, mert ha normális helyre mész, van h egész éjjel kávét iszol és tanulni kell, főleg vizsgaidőszakban :)"
Csak azokat a dolgokat kell sokáig tanulnom, amik nem érdekelnek. Ami érdekel, azt megtanulom az órán, amennyi idő alatt a tanár elmagyarázza.
"a szüleiddel meg valami probléma lehet, ha félnek attól hogy te csajozni mész."
És akkor most erre mi a megoldás?
"Látszik hogy egy otthon ülős, jó tanuló, anyuci apuci kedvence gyerek vagy. Jó is ez így neked, nem is akarsz változtatni..akkor meg minek írkáljuk már a 6. oldalt..."
Én akarok, csak eddig bárhogy próbáltam, falakba ütköztem.
Мirkó válasza:
hát ja... interneten lehet csajozni de sokkal többször kell próbálkozni sokkal többször lesz sikertelen mint élőben... szal csajozhatsz neten is csak fel kell készülnöd akk h nem 2-3szor fogsz pofára esni hanem mondjuk 30x. De ha van türelmed hozzá hát van jópár ember akik neten ismerkedtek össze!"
Eddig több, mint 50 próbálkozás és semmi eredmény.
„De konkrétan hol van az az itt-ott? :D”
Nemtom mik a hobbijaid… most azt írom amit mi szoktunk lemenni focizni deszkázni/korizni bowlingozni sportolni vmit vagy csak simán leülni vhova és meginni egy-két sört közben dumálni… egyik haverom úgy jött össze egy csajjal h kinn fociztunk közben 3 csaj odaült elkezdtek szurkolni utána elkezdtünk dumálni velünk… egy másik úgy h söröztünk délután a főtéren megtetszett neki egy csaj odament tüzet kérni aztán elkezdett dumálni vele stb… szal az a lényeg h ne otthon ülj. Bárhol összejöhetsz egy lánnyal csak ott nem.
„És akkor most erre mi a megoldás?”
A szülőknek tényleg fura először h a „kisfiuk” csajozik… de nyugodtan mondjad nekik h de. Ha nem mondod mindig ilyenek maradnak. 18 éves vagy nincs abban semmi gáz ha csaj van a dologban és ezt bennük is tudatosítani kell :P
„Én akarok, csak eddig bárhogy próbáltam, falakba ütköztem.”
A saját falaidba…
„Eddig több, mint 50 próbálkozás és semmi eredmény.”
Hát ja, ezt mondom, ez a net hátránya, de azért próbálkozni kell :/
"Nemtom mik a hobbijaid…"
Most soroljam fel? :D
"most azt írom amit mi szoktunk lemenni focizni deszkázni/korizni bowlingozni sportolni amit"
Nálam legfeljebb olyanok jönnek szóba, mint biciklizés, hegyre felgyaloglás, busz után futás. :D
"vagy csak simán leülni vhova és meginni egy-két sört közben dumálni… egyik haverom úgy jött össze egy csajjal h kinn fociztunk közben 3 csaj odaült elkezdtek szurkolni utána elkezdtünk dumálni velünk… egy másik úgy h söröztünk délután a főtéren megtetszett neki egy csaj odament tüzet kérni aztán elkezdett dumálni vele stb… szal az a lényeg h ne otthon ülj. Bárhol összejöhetsz egy lánnyal csak ott nem."
Szép-szép. De mi van, ha valaki se alkoholt nem iszik, se nem dohányzik? :) Mi több: nálam az olyan nő eleve ki van zárva, aki dohányzik.
"A szülőknek tényleg fura először h a „kisfiuk” csajozik… de nyugodtan mondjad nekik h de. Ha nem mondod mindig ilyenek maradnak. 18 éves vagy nincs abban semmi gáz ha csaj van a dologban és ezt bennük is tudatosítani kell :P"
Néha azon csodálkozom, hogy engem hogyan hoztak össze annak idején.
"A saját falaidba…"
Ezzel esetleg részben tudok egyetérteni. A szüleim ellenkezése pl. mennyire múlik rajtam? Szerintem nem sokban.
"Hát ja, ezt mondom, ez a net hátránya, de azért próbálkozni kell :/"
Okok. :)
Bocs ember de te nem vagy normalis. A te problemadra nincs megfelelo megoldas.
18 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!