Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek lesztek szerelmesek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek lesztek szerelmesek? Tök felesleges dolog, úgyis jön a kopp

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam a napokban, hogy ide jár egy csomó csalódott ember. Hát kérem. Nem kell szerelmesnek lenni és nincs baj. Én így éve már több, mint 2 évtizede. Nincs is soha szerelmi bánatom. Meg olyan érzésem, hogy kihasználtak.
2010. nov. 7. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:

Én már 8 éve vagyok szerelmes, és imádom a páromat. Ha kölcsönös, megalapozott a szerelem, és megvan a maximális tisztelet, akkor nincsen kopp, maximum egy biztos, megértő pár, akivel megértő szeretetté alakul a kapcsolatod. Nem látom, mi a baj a szerelemmel.

Amit ilyen világfájdalmas tinik írnak a szerelemről, hogy milyen szörnyű, azok általában vagy nem viszonzottak, vagy csak a másikról való illúziójukba szerelmesek, nem az illetőbe, és fájdalmas a csalódás, amikor kiderül, hogy a pasijuk/csajuk egy határnagy köcsög.

Ja, hát tetszettek vóna a másik emberbe szerelmesnek lenni, és nem ábrándokat kergetni.

2010. nov. 8. 02:26
 62/88 anonim ***** válasza:
jahát kérem, tessék csak körbenyalni isten/sors/akármi s*ggét hogy ilyen mázlistának tetszett lenni, hogy egyből megtalálta a neki való párt.
2010. nov. 8. 06:12
 63/88 anonim ***** válasza:
Én már rég nem vok tini, mégis szeretnék olyan lenni, mint a kérdező. Eddigi életem során soha senki nem volt belém szerelmes, senki nem viszonozta akibe szerelmes voltam, és ha a tükörbe nézek, látom h nem is lesz ilyen soha.
2010. nov. 8. 08:12
 64/88 A kérdező kommentje:
Máskülönben, a szerelem nem mindenkinek adatik meg. Sem saját részről, sem viszonozva.
2010. nov. 8. 16:10
 65/88 anonim ***** válasza:
ez nem olyan dolog hogy megadatik vagy nem. az ember szerelmes lesz ha akarja ha nem. hogy kölcsönös szerelem adatik-.e meg az többm idnnetől függ, elsősorban döntésektől. nem csak amásik félétól. a tiédtól is. írom ezt a maga szerint csúnya srácnak is. ha nem is próübálkozol, csak nézed nézed a nő fényképét valóban nem biztos hogy feltűnsz neki. ha a külsőddel nem tudsz emgofgni valakit hagyd hogy megismerjen.
2010. nov. 8. 20:21
 66/88 A kérdező kommentje:

Hogyne lehetne már befolyásolni, hogy szerelmes legyél!

Nem kell annyit sürögni-forogni mindenki körül és nem leszel szerelmes még véletlenül sem. Valamilyen szinten kerülni kell a másik nem társaságát.*

Ilyen egyszerű.

*Nem azt mondom, hogy zárkózzunk el az emberektől, hanem tartsunk egyfajta korlátot.

2010. nov. 8. 20:32
 67/88 anonim ***** válasza:

nagyon keskeny ám a határ, és az ember nem oylan okos hogy ne lépje át.

hány olyat láttunk már... hogy oylanok estek szerelembe akiknek nem lett volna szabad. ahoz hogy esélyed se legyen rá gyakorlatilag nőre sem szabadna nézned.

2010. nov. 8. 21:21
 68/88 A kérdező kommentje:
Hogyne szabadna, én is elfantáziálok többel is egy nap. Mégse leszek beléjük szerelmes.
2010. nov. 8. 21:24
 69/88 anonim ***** válasza:
elfantáziálsz? szexuális téren? úgy tényleg könnyű nem szerelembe esni ha nem akarod meglátni hogy a másik nemnek is van lelke a testén belül.
2010. nov. 8. 21:39
 70/88 A kérdező kommentje:
Írtam már, hogy tartani kell egy határt. Így nem esik senki sem szerelembe.
2010. nov. 8. 21:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!