Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek lesztek szerelmesek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek lesztek szerelmesek? Tök felesleges dolog, úgyis jön a kopp

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam a napokban, hogy ide jár egy csomó csalódott ember. Hát kérem. Nem kell szerelmesnek lenni és nincs baj. Én így éve már több, mint 2 évtizede. Nincs is soha szerelmi bánatom. Meg olyan érzésem, hogy kihasználtak.
2010. nov. 7. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:

"ha nem lenne az akkor mindenki körültekintően választana és csak az igaz szerelembe adna bele mindent ami a csövön kifér:D"

ez sézp megj ó, a bukó ott van benne hoyg nem tudod mikor van itt az igaz szerelem:D

2010. nov. 7. 20:52
 42/88 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam felsőbbrendűnek. Csupán tudom kontrollálni az érzéseimet. 90%-ban az agyamra hallgatok.
2010. nov. 7. 20:54
 43/88 anonim ***** válasza:
ez felsőbbrendűségre utalna. sajnos esélytelen. nincs olyan hogy valaki el tud folytani egy ilyen markáns érzést, ha az tényleg jönni akar. a kulcs egyébknt ott van a dologban hogy még egy olyan korban vagy, ami alatt csak nagyon kevés ember volt szerelmes igazán. ez előtt csak a tinikorvolt, akkor pedig az emberek érzelmileg éretlenek a szerelemre (bármennyire hiszi midnenki azt hogy ez nem így van, többek között én is hajlamos vagyok becsapódni :) ) ezeket még el lehet folytani, de ha tényleg úgy alakul hoyg megismersz valakit, aki irátn tényleg szerelemre lobbannál... az bizony olyan mint egy jóféle rotavírus. jön majd, és te nem tehetsz ellene semmit akármennyire nem akarod :)
2010. nov. 7. 20:57
 44/88 A kérdező kommentje:

Nem fog jönni, mert nem lesz rá alkalma.

De ezen ne vesszünk össze... :)

2010. nov. 7. 21:00
 45/88 anonim ***** válasza:
jólvan, mondtam nem célom a meggyőzés:))
2010. nov. 7. 21:02
 46/88 anonim ***** válasza:
Ób-szdmeg. Én meg azt hittem, hogy legalább 43 vagy valami, akinek jelentős az élet tapasztalata...
2010. nov. 7. 21:02
 47/88 anonim ***** válasza:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:57

Ez fura. Én 11 évesen már megtapasztaltam milyen az igaz szerelem. A mai napig tudom mivel még mindig érzem. :)

15/F

2010. nov. 7. 21:05
 48/88 anonim ***** válasza:
ugyanmár. iylen szempontból tényleg nem számított a kor, láttam én már olyan együgyü negyvenévest hogy kinevettem a 19 éves fejemmel:D annyiból számít hogy mennyire ovlt alkalma éretten gondolni a szerelemre.
2010. nov. 7. 21:06
 49/88 anonim ***** válasza:

ma 21:05

majd a halálos ágyadon hajlandó vagyok elhinni azt a mondatot hogy "ő volt az én életem legnagyobb szerelme"

akkor sem feltétlen igaz hogy ő lehetett a legnagyobb, hiszen lehet csak nem volt alkalmad megismerni akivel nagyobb lett volna. Most pedig még fiatal vagy ehez a kijelentéshez, simán lehet hogy még sokkal nagyobb szerelm is vár rád, csak azt egyelőre el sem tudod képzelni.

2010. nov. 7. 21:07
 50/88 anonim ***** válasza:
Én a 40-éves, élet tapasztalattal rendelkezőt úgy értettem, hogy a kérdező azt mondta, hogy "Én így éve már több, mint 2 évtizede": most nem azért, de olyan 0-17 éves korig nem olyan nehéz csajok nélkül élni.
2010. nov. 7. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!