Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek lesztek szerelmesek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek lesztek szerelmesek? Tök felesleges dolog, úgyis jön a kopp

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam a napokban, hogy ide jár egy csomó csalódott ember. Hát kérem. Nem kell szerelmesnek lenni és nincs baj. Én így éve már több, mint 2 évtizede. Nincs is soha szerelmi bánatom. Meg olyan érzésem, hogy kihasználtak.
2010. nov. 7. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:

Ügyesebb vagyok én annál. ;)

csak szeretnél ;)

mennyi idős vagy?

2010. nov. 7. 20:44
 32/88 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:41

Már vagy 3x leírtam, hogy még nem voltam szerelmes, emiatt nem is lehet szerelmi bánatom.

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:44

Nem a kor a lényeg.

2010. nov. 7. 20:47
 33/88 anonim ***** válasza:
nem is, az érzelmi fejlettség nem kor függő. de érdekel. mondd el :)
 34/88 anonim ***** válasza:
20:43 Ilyen nő nincsen. Ahány nőnél eddig próbálkoztam életemben, egynek se kellettem, mert ronda vok. Pedig már nem vok annyira fiatal.
 35/88 anonim ***** válasza:
Különböző emberek vannak :D Nem lehet, hogy vmi aszexuálishoz hasonló vagy? De ha te így szeretsz élni, akkor nyugodtan, nekem nem ártassz vele :) Csak te se akarj másokat meggyőzni a saját igazadról.
2010. nov. 7. 20:48
 36/88 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok.
2010. nov. 7. 20:48
 37/88 anonim ***** válasza:
rossz helyen próbálkoztál. hidd el van olyan ismerősöm aki majdnem rondább az ördögnél, és megtalálta a szerelmét. van oylan is aki negyven felett van, bombanő, de egyzserűen nem talál maga mellé tartós társat. ez nem ezen múlik, ettől lehetsz értékes ember. csak a megfelelő szeméylt kell megtalálnod, sé vigyáznod hogy ne ess túl hamar szerelembe:)
2010. nov. 7. 20:49
 38/88 A kérdező kommentje:
Értékes embernek tartom magam. Haverok mostanában tőlem kérnek tanácsot, főleg nőügyben.
2010. nov. 7. 20:50
 39/88 Moszuke ***** válasza:

azé' a barátokat meg a szerelmet ne vegyük már egy kalap alá.

barátok mindig is ott lesznek az ember mellett, az irántuk érzett bizalom, kötődés akármi, sosem múlik el és nem kopik el. (most nem a jött-ment haverokról beszélek)

szerelem pedig elkopik, átalakul szeretetté, kötődéssé, bla-bla stb-stb. értitek na.. aki nem az így járt.

egy nő és egy férfi sosem tudja olyan szinten "megérteni" egymást mint 2 igaz barát, vagy 2 igaz barátnő.

és ez így van jól.

de ha csak tized annyira is sikerült akkor jön az a rész, hogy 70évig házasok és még mindig szeretik, tisztelik a másikat és bíznak egymásban:)

és minél jobban beleadod magad a szerelembe annál nagyobbat koppansz:) na és? volt egy pár boldog pillanatod:P és a szerelem nem hiába vak:)

ha nem lenne az akkor mindenki körültekintően választana és csak az igaz szerelembe adna bele mindent ami a csövön kifér:D

bahh össze-vissza beszélek..:-/ megyek enni inkább

2010. nov. 7. 20:51
 40/88 anonim ***** válasza:
21... még van időd:) majd meglátod, én nem akarlak megváltani ezzel már felhagytam, azt gondolsz amit akarsz... de remélem eszedbe jut majd. te sem vagy felsőbbrendű, ugyanolyan érzelmes szerencsétlen vagy mitn én. tán még nagyobb ha ennyire tiltakozol ellene. :)
2010. nov. 7. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!