Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek lesztek szerelmesek? Tök felesleges dolog, úgyis jön a kopp
Ügyesebb vagyok én annál. ;)
csak szeretnél ;)
mennyi idős vagy?
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:41
Már vagy 3x leírtam, hogy még nem voltam szerelmes, emiatt nem is lehet szerelmi bánatom.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:44
Nem a kor a lényeg.
azé' a barátokat meg a szerelmet ne vegyük már egy kalap alá.
barátok mindig is ott lesznek az ember mellett, az irántuk érzett bizalom, kötődés akármi, sosem múlik el és nem kopik el. (most nem a jött-ment haverokról beszélek)
szerelem pedig elkopik, átalakul szeretetté, kötődéssé, bla-bla stb-stb. értitek na.. aki nem az így járt.
egy nő és egy férfi sosem tudja olyan szinten "megérteni" egymást mint 2 igaz barát, vagy 2 igaz barátnő.
és ez így van jól.
de ha csak tized annyira is sikerült akkor jön az a rész, hogy 70évig házasok és még mindig szeretik, tisztelik a másikat és bíznak egymásban:)
és minél jobban beleadod magad a szerelembe annál nagyobbat koppansz:) na és? volt egy pár boldog pillanatod:P és a szerelem nem hiába vak:)
ha nem lenne az akkor mindenki körültekintően választana és csak az igaz szerelembe adna bele mindent ami a csövön kifér:D
bahh össze-vissza beszélek..:-/ megyek enni inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!