Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek lesztek szerelmesek? Tök felesleges dolog, úgyis jön a kopp
1.: Köszi.
2. válaszolót nem értem miről beszél.
3.: Nem tudom. Szerintem valamilyen adottság.
hát igen, a felfogásod egy fajta... próbálkoztam én is ezzel.
szakítottam hosszú kapcs után, távol akartam tartani magam a férfiaktól. hát persze hogy persze: akkor jött egy srác, totál beleestem...mikor máskor?:) két honapig reménytelenül repkedtem magamban, csalódtam, nem kellettem neki, szenvedek miatta. még most is.
De tudod mit? én legalább tudom milyen szeretni. Tudom milyen boldognak lenni ha rágondolok. Vannak érzéseim, és ezzel együtt szenvedek is, de mégsem érzelmek nélkül fogom leélni az életem. Inkább érezzek fájdalmat mint egyáltalán semmit.
de szar lehet..:) üresen élni évtizedek óta:)
én is így voltam eddig aztán kb pár hónapja valaki felébresztett bennem pár érzelmet.
szerelmet, csalódást, örömöt, bánatot, kétséget, vágyakozást.. bla-bla van közte negatív is dögivel..
és?.. embernek érzem magam az eset óta. nem pedig egy üres testnek aki él napról napra.
de te legyél boldog úgy ahogy vagy:) nem akarlak rábeszélni semmire.. én is boldog voltam:) és most is az vagyok.. mert a negatív dolgok mellett ott vannak/voltak a pozitívak..
tény ha nem tudod kezelni az érzelmeket akkor felemésztenek és jössz a fórumra sírni hogy nem bízol senkiben:) ez van.. volt nekem is mélypontom.. de én megoldottam.. van aki úgy oldja meg hogy jön és itt sír a fórumon:) még mindig jobb mint üresen élni:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!