Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek lesztek szerelmesek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek lesztek szerelmesek? Tök felesleges dolog, úgyis jön a kopp

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam a napokban, hogy ide jár egy csomó csalódott ember. Hát kérem. Nem kell szerelmesnek lenni és nincs baj. Én így éve már több, mint 2 évtizede. Nincs is soha szerelmi bánatom. Meg olyan érzésem, hogy kihasználtak.
2010. nov. 7. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/88 anonim ***** válasza:
100%
Légy büszke magadra!
2010. nov. 7. 20:14
 2/88 anonim ***** válasza:
Ennyi. Majd a következő életedben összejön talán.
2010. nov. 7. 20:16
 3/88 anonim ***** válasza:
Irigyellek, jó lenne ha én se lennék többet szerelmes. Hogy csinálod?
2010. nov. 7. 20:17
 4/88 anonim ***** válasza:
100%
Én is rengeteget csalódtam már, most is szerelmi bánatom van, de ez azt jelenti, hogy legalább valamikor boldog is voltam. Nem érdemes menekülni a csalódás elől, mert így a boldogság elől is elmenekülsz.
2010. nov. 7. 20:18
 5/88 Bujtogató ***** válasza:
100%
Az hogy egy érzelmi roncs vagy, az hogy más emberekre akarod ráerőszakolni az akaratod, az hogy nem vagy tisztában azzal, hogy az embernek társ kell, az hogy a munkának meg akármilyen baromságnak éled az életed, és nem érdekel hogy van-e aki hazavár, az hogy nem vagy tisztában vele hogy az ember nem akaratból szerelmes az esetek nagyrészében, az hogy szerinted a fájdalom nem része az életnek, és csak rossz sülhet ki akármiből az a te problémád. De muszáj mindenkinek megmutatni?
2010. nov. 7. 20:19
 6/88 anonim ***** válasza:
Biztos szerelmes szoktál lenni, csak magadba rejted és nem mutatod ki. Erre gondolsz. Szerintem sincs értelme de én azért megoldom :P Okosabban mint te, én nemhogy nemcsalódok, hanem boldog vagyok.
 7/88 A kérdező kommentje:

1.: Köszi.

2. válaszolót nem értem miről beszél.

3.: Nem tudom. Szerintem valamilyen adottság.

8/88 anonim ***** válasza:

hát igen, a felfogásod egy fajta... próbálkoztam én is ezzel.

szakítottam hosszú kapcs után, távol akartam tartani magam a férfiaktól. hát persze hogy persze: akkor jött egy srác, totál beleestem...mikor máskor?:) két honapig reménytelenül repkedtem magamban, csalódtam, nem kellettem neki, szenvedek miatta. még most is.

De tudod mit? én legalább tudom milyen szeretni. Tudom milyen boldognak lenni ha rágondolok. Vannak érzéseim, és ezzel együtt szenvedek is, de mégsem érzelmek nélkül fogom leélni az életem. Inkább érezzek fájdalmat mint egyáltalán semmit.

9/88 anonim ***** válasza:
Ezt az érzést nem te "kapcsolgatod". Ha valakibe szerelmes vagy akkor azt maximum elfolytani tudod, de ez csak átmeneti megoldás. Én 5évig bírtam mostmár cselekedni fogok.
2010. nov. 7. 20:20
 10/88 Moszuke ***** válasza:

de szar lehet..:) üresen élni évtizedek óta:)

én is így voltam eddig aztán kb pár hónapja valaki felébresztett bennem pár érzelmet.

szerelmet, csalódást, örömöt, bánatot, kétséget, vágyakozást.. bla-bla van közte negatív is dögivel..

és?.. embernek érzem magam az eset óta. nem pedig egy üres testnek aki él napról napra.

de te legyél boldog úgy ahogy vagy:) nem akarlak rábeszélni semmire.. én is boldog voltam:) és most is az vagyok.. mert a negatív dolgok mellett ott vannak/voltak a pozitívak..

tény ha nem tudod kezelni az érzelmeket akkor felemésztenek és jössz a fórumra sírni hogy nem bízol senkiben:) ez van.. volt nekem is mélypontom.. de én megoldottam.. van aki úgy oldja meg hogy jön és itt sír a fórumon:) még mindig jobb mint üresen élni:P

2010. nov. 7. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!