Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek lesztek szerelmesek? Tök felesleges dolog, úgyis jön a kopp
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:31
Férfi vagyok.
"Aztán jönnek azzal a szöveggel néhányan, hogy üres az életem így és nem bízok senkiben. Kérdem én: csak a szerelmemben bízhatok? Barátok smafu?"
a-a-aa...nem erről van szó. a barátok más tészta, értük nem kell küzdened. az az érzelem egy teljesen más világ. egyébként, azt nem modntam hogy a te életed rossz, vagy üres. elképzelhető hogy neked így jobb. Viszont szerintem olyas valamit nem szabad megvonnod magadtól amit nem ismersz. nem írtad mennyi idős vagy, de általában ebből a felfogásból lesz az hogy csak jön majd egy ember, akibe irtózatosan bele fogsz szeretni, és az egész érzelemmentességet ott fog csattani. tudom, sajnos ilyen volt az exem. NEm baj ha te így élsz, nekem üres. én nem akarok nem érezni. és szerintem neked is meg kéne próbálnod, mert egy percnyi boldogság megér egy évi szenvedést.
ma 20:32
ronda vagy? ennyi az indokod? nálad sokkal szerencsétlenebb emberek is találták meg a bodlogságot másikkal. A kinézet a mai világban valóban sokaknál számít. olyan 70-80%-a az embereknek ténleg nem néz rád se ha nagyon ronda vagy.
de mondok neked valamit. olyan hogy ronda ember NINCS. olyan van, hogy valaki nem lát át egy felszínen. felszínes emberrel meg próbálj csak meg boldog lenni, hidd el, fergetegesen sz*r, engem "szerettek" már azért aki külsőre vagyok. Ezért ne add fel a próbálkozást. legyél óvatos, persze mert megégetheted magad, de ne add fel, mindenki talál magának párt. sokkal nagyobb "defekttel" rendelkezők is... hidd el nagyobb defekt ha valaki lelki sérült.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:34
Hagyjuk már ezt a "jön valaki és irtózatosan bele fogsz szeretni" dumát. :) Az élet nem egy romantikus film.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:36
Nem voltam még szerelmes, akkor hogy lehetne szerelmi bánatom?
Hagyjuk már ezt a "jön valaki és irtózatosan bele fogsz szeretni" dumát. :) Az élet nem egy romantikus film.
hát nem bizony. ezért fogsz a végén egy k*rva nagyot csalódni (dekedves vagyok :) ). egyébként az élet ott kezdődik ahol a romantikus filmek véget érnek. Nem fogsz te úgy meghalni hogy nem szerettél. bár persze lehet csak én indulok ki az én életemben látható példákon.
nefélj annál idősebb vagyok hogy ne lássak át a romantikus filmek csapdáin. de épp ez az, ha happy endet akarnánk akkor te sosem éreznéd meg milyen szeretni, és bodlog tudatlanságban halnál meg. de ez nem egy film, és te is ugyanúgy be fogod sz*pni mint mi :)
20:38 "olyan 70-80%-a az embereknek ténleg nem néz rád se ha nagyon ronda vagy"
A nagyobb baj az, h ebbe a 70-80%-ba beletartozik az összes nő. A sok csalódástól pedig egyébként is lelki sérült leszek előbb-utóbb, v talán már az is vok.
Sosem voltál még szerelmes, dehogynem? Akkor koppantál.
Ha meg tényleg nem voltál még soha, sajnállak.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:41
Ügyesebb vagyok én annál. ;)
ma 20:41 ez nem igaz.
ez pont annyira sztereotíp f*szság mitn hogy anőket csak a pénz érdekli. ne add fel, találsz majd egy lányt aki úgy fog szeretni ahogy vagy :) legalább tudni fogod hoyg tényleg szeret, és nem azért van melletted mert jó veled villogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!