Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek lesztek szerelmesek? Tök felesleges dolog, úgyis jön a kopp
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:19
Számomra a szerelem és a boldogság egymást kizáró fogalmak. Ezért irigylem a kérdezőt.
ma 20:22
20:19 vagyok...
a szerelem öl, az biztos. semmi kétség, szenvedést okoz. mámort, vágyat, szenvedélyt, szenvedést...érzéseket. sok negatívat, és néhány pozitívat. De nem érezhetsz pozitív érzelmet anélkül, hogy negatívat réeztél volna. Ez így van rendjén... persze, nehéz. perpill én is úgy érzem hogy megfulladok tőle, és bár ne érezném...de néha siekrül kiölnöm magamból, és akkor üres minden.
a bodlogság és a szerelem hosszútávon üti egymást, de szeritnem mégsem lehet valaki boldog anélkül hogy szeressen. márpedig az igazi szeretet csak akkor alakulhat ki, ha túlélte a szerelmet (ami ritka).
ez az egész annyira összevissza:) de az üresség nekem nem jó. elpocsékolt idő mind amit nem valamiért küzdve töltök, hanem üresen, eltaszítva minden olyat ami a bodlogságomhoz vezet és ami megadja a vágyat.
Sokan írták, hogy csalódtak és ők is keresik ezt az életformát.
Sajnos ki kell őket ábrándítani. Ugyanis az az alapja, hogy ne legyen szerelmi csalódásod az életben. Aminek előzménye, hogy ne is legyél szerelmes.
Aztán jönnek azzal a szöveggel néhányan, hogy üres az életem így és nem bízok senkiben. Kérdem én: csak a szerelmemben bízhatok? Barátok smafu?
3. észrevétel: ne legyél szerelmes, mert úgyis elmúlik. Erre reagálhatnának úgy is, hogy ne egyél, mert úgyis megéhezel. Igen ám, de a szerelembe nem halsz bele, viszont, ha nem eszel, akkor igen.
Te EGY NŐ VAGY :)
férfi ilyenre nem lenne képes :)
Szóval te még sohasem voltál szerelmes...
Ez egy olyan dolog ami a végén hiába fáj mégis megéri mivel amíg tart olyan érzés járja át az egész tested ami felfoghatatlanul jó. Én legalábbis így vélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!