Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek lesztek szerelmesek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek lesztek szerelmesek? Tök felesleges dolog, úgyis jön a kopp

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam a napokban, hogy ide jár egy csomó csalódott ember. Hát kérem. Nem kell szerelmesnek lenni és nincs baj. Én így éve már több, mint 2 évtizede. Nincs is soha szerelmi bánatom. Meg olyan érzésem, hogy kihasználtak.
2010. nov. 7. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:19

Számomra a szerelem és a boldogság egymást kizáró fogalmak. Ezért irigylem a kérdezőt.

2010. nov. 7. 20:22
 12/88 anonim ***** válasza:
Tudom hogy nem tart minden örökké, és egyszer úgyis vége egy szerelemnek is, de jó érzés ha szerethet az ember valakit és ha viszont szeretik. És itt most nem barátságra gondolok. Én úgy vagyok vele hogy néha jó egyedül lenni de jó ha van mellettem valaki. Bár igazi nagy szerelemből még nem voltam senkivel, csak olyannal akit nagyon szerettem. Így az se volt olyan kellemetlen mikor véget ért. Bár szerelmes voltam már igazán, és most is az vagyok, de persze más ha nem kaphat meg az ember valakit..
2010. nov. 7. 20:23
 13/88 anonim ***** válasza:
Mellesleg nem szabhatja meg senki ki kibe lesz szerelmes. Én se kerestem soha szerelmet, rám talált, vagy elfogadtam, vagy szenvedtem vele..Mi az hogy nem kell szerelmesnek lenni? Ha tudnám hogy kell elkerülni, akkor nekem se lenne szerelmi bánatom...
2010. nov. 7. 20:24
 14/88 anonim ***** válasza:

ma 20:22

20:19 vagyok...

a szerelem öl, az biztos. semmi kétség, szenvedést okoz. mámort, vágyat, szenvedélyt, szenvedést...érzéseket. sok negatívat, és néhány pozitívat. De nem érezhetsz pozitív érzelmet anélkül, hogy negatívat réeztél volna. Ez így van rendjén... persze, nehéz. perpill én is úgy érzem hogy megfulladok tőle, és bár ne érezném...de néha siekrül kiölnöm magamból, és akkor üres minden.

a bodlogság és a szerelem hosszútávon üti egymást, de szeritnem mégsem lehet valaki boldog anélkül hogy szeressen. márpedig az igazi szeretet csak akkor alakulhat ki, ha túlélte a szerelmet (ami ritka).

ez az egész annyira összevissza:) de az üresség nekem nem jó. elpocsékolt idő mind amit nem valamiért küzdve töltök, hanem üresen, eltaszítva minden olyat ami a bodlogságomhoz vezet és ami megadja a vágyat.

2010. nov. 7. 20:28
 15/88 A kérdező kommentje:

Sokan írták, hogy csalódtak és ők is keresik ezt az életformát.

Sajnos ki kell őket ábrándítani. Ugyanis az az alapja, hogy ne legyen szerelmi csalódásod az életben. Aminek előzménye, hogy ne is legyél szerelmes.

Aztán jönnek azzal a szöveggel néhányan, hogy üres az életem így és nem bízok senkiben. Kérdem én: csak a szerelmemben bízhatok? Barátok smafu?

3. észrevétel: ne legyél szerelmes, mert úgyis elmúlik. Erre reagálhatnának úgy is, hogy ne egyél, mert úgyis megéhezel. Igen ám, de a szerelembe nem halsz bele, viszont, ha nem eszel, akkor igen.

2010. nov. 7. 20:29
 16/88 anonim ***** válasza:

Te EGY NŐ VAGY :)

férfi ilyenre nem lenne képes :)

2010. nov. 7. 20:31
 17/88 anonim ***** válasza:
20:28 Nem, nekem semmi boldogságom nincs a szerelemben. Az ok egyszerű: ronda vok, ezért ha beleszeretek egy lányba, az mindig viszonzatlan marad.
2010. nov. 7. 20:32
 18/88 anonim ***** válasza:
Akármennyire "jó" ez így neked, én nem irigyellek. A szerelem hozzátartozik az élethez, ugyanúgy mint a csalódás. Aki ezt vállalja gyáva ember. Én inkább szenvedek h valaminek vége lett, minthogy azt sem tudom milyen érzés volt őt szeretni, vagy szeretve lenni. Nekem van párkapcsolatom, szerelmes vagyok, és soha nem adnám fel ezt mert félek h csalódok. Sztem sokan vannak ezzel így!
2010. nov. 7. 20:33
 19/88 anonim ***** válasza:

Szóval te még sohasem voltál szerelmes...

Ez egy olyan dolog ami a végén hiába fáj mégis megéri mivel amíg tart olyan érzés járja át az egész tested ami felfoghatatlanul jó. Én legalábbis így vélem.

20/88 anonim ***** válasza:
Bocsi, aki ezt Nem vállalja az gyáva ember, ez lemaradt:)
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!