Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők csak az első együttlét után lesznek igazán szerelmesek a párjukba?
A kérdés nem tőlem ered és egyébként én is nő vagyok. Egy férfikollégám kérdezte ezt tőlünk, nőktől. Végzett egy kis közvélemény-kutatást. Kéretik jobban belegondolni az azonnali válasz helyett.
Ha mégis határozott nem a válasz, fejtsétek ki: akkor miben lesz más? Érzelmileg.
Nem. Csak elrepít egy magasabb síkra és javíthat a kapcsolaton, de tönkre is teheti.
Viszont attól, hogy ez egy ennyire meghatározó még nem ettől fogom megszeretni, maximum ez lesz még egy szál, amiért mellette maradok :)
Nem. Az első igazán nagy szerelmembe akkor szerettem bele, mikor még személyesen nem is ismertem, csak leveleztünk. Az első együttlét után érzelmileg semmiben sem lett más a kapcsolatunk, legfeljebb annyiban, hogy megkönnyebbültem, hogy testileg is összeillünk (legalábbis még akkoriban összeillettünk).
A második nagy szerelmembe pedig jóval az első együttlét után szerettünk egymásba, ugyanis egyéjszakás kalandnak indult.
Nem. Nem is kellett rajta gondolkoznom.
Teljes szívemből szeretem a párom, nem is tudnám jobban, de még nem feküdtünk le (majdnem 9 hónapja vagyunk együtt). Ennek ellenére a kapcsolatunk sokkal bensőségesebb és jobb mint rengeteg olyan ami a barátnőimnek volt vagy van, vagy amiket itt olvasok.
Szerintem inkább az van, hogy egy nő akkor tud igazán beleszeretni egy férfiba, amikor már eléggé megismerte, és elég közeli érzelmi kapcsolatban vannak, hogy megbízzon benne, szeretni tudja és kötődjön hozzá.
ma 23:22
Akkor ez belőlem hiányzik. Bennem a szex soha nem idézett elő kötődést. A kötődés szexet már igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!