Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek miért olyan nagy dolog az első együttlét?
Mert túlmisztifikálják a szüzességet. Sok pasi szemében egy szűz sokkal értékesebb mint egy tapasztalt lány.
Van olyan, aki már 3 ex után se hajlandó összejönni egy csajjal, mert "azt már szétdugták".
-.-
Kérdező, hogy te mekkora tahó vagy.
Min az, hogy használt áru? A nő nem áru...
Ilyen alapon te is lehetsz használt áru, ha x nőben jártál már nem???
Remélem egy nőd sem lesz soha az életben, mert neked nem "nem kell használt áru".
szerintem túl értékelik ezt a szüzesség dolgot, de persze ez megint az egyik oylan álláspontom amiért senkinek nem vagyok szimpatikus:D
persze, meg kell válogatni hogy kivel hogyan mikor, nem erről van szó, megg nem azt mondom hogy az első kutyának oda kell adni a szüzességed, de azért a felhajtás túlzás.
meg a parázásuk is... én nem tudom, lehet azért mert akkor még nem volt ennyire feldobva a téma, de én nem féltem tőle. akartam, a párommal, mert szerettem, és jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!