Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek lesztek szerelmesek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek lesztek szerelmesek? Tök felesleges dolog, úgyis jön a kopp

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam a napokban, hogy ide jár egy csomó csalódott ember. Hát kérem. Nem kell szerelmesnek lenni és nincs baj. Én így éve már több, mint 2 évtizede. Nincs is soha szerelmi bánatom. Meg olyan érzésem, hogy kihasználtak.
2010. nov. 7. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:08

Én azt az életkoromra értettem. Bocs, ha félreérthető volt.

2010. nov. 7. 21:09
 52/88 anonim ***** válasza:
Semmi baj:D Csak félre vezető, igen. :)
2010. nov. 7. 21:11
 53/88 anonim ***** válasza:

21:07

Na evvel kicsit ellenkeznék. Ha nem ismerem meg, nem lehetek belé szerelmes. Amúgy én nem úgy értettem, hogy nála jobban soha nem fogok senkit szeretni mert a jövőt énsem látom, de azt érzem, hogy tényleg most mindennél jobban szeretem.

2010. nov. 7. 21:15
 54/88 anonim ***** válasza:
azt sehol nem írtam hogy nem szeretheted ennyi idősen....csak nem tudhatod hogy ez milyen szintű szerelem.
2010. nov. 7. 21:17
 55/88 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem írtad, csak hülyén fogalmaztam. :)

Egyébként mihez képest? Mert pl a barátaimnál sokkal jobban ez tuti. De ha más a nagy ő akkor hozzáképest kevésbé.

2010. nov. 7. 21:20
 56/88 anonim ***** válasza:
Ez az élet értelme! Szerelem nélkül nem akarok élni! Ő az életem, és mégha nem is engem szeret, akk is érte élek. Hogy neki jobb legyen! Am nem én döntöm el h mikor leszek szerelmes, de mégsem bánom, h most először (és remélem utoljára) az vagyok ;)
2010. nov. 7. 21:20
 57/88 A kérdező kommentje:

Hogy tudsz érte élni, ha nem is téged szeret?

Bocsi, de szerintem buta vagy.

2010. nov. 7. 21:26
 58/88 anonim ***** válasza:
Aki azt se tudja mi az a szerelem és milyen, inkább ne is mondjon semmit szerintem. Ez a kérdezőnek megy. Akkor már azt is lehetne kérdezni mi értelme az életnek, ha megszületünk, aztán úgy is meghalunk. Egyszerűen van, el kell fogadni, létezünk, vagy elfogadjuk vagy csá mehetsz a föld alá nem érdekel ez senkit. Ez egy folyamat ami létezik, nem tudni miért, ki kezdte hogy kezdődött. Ugyan ez van a szerelemmel. És nincs igazad, ha nem eszel semmit abba tényleg belehalsz, viszont nézz utána hány ember lesz öngyilkos naponta a szerelem miatt mert egyszerűen belebolondul. Rengeteg ilyen van, és igen bele lehet abba is halni! Aki nem elég erős hogy kibírja. De ezt te baromira nem értheted ha azt se tudod minek van egyáltalán a szerelem.
2010. nov. 7. 22:23
 59/88 A kérdező kommentje:
A szerelem? Ahogy észrevettem az itt kétségbeesett emberektől egy undok, álnok dolog, ami a végén jól megbosszulja magát. Leginkább valami halálos betegséghez tudnám hasonlítani.
2010. nov. 7. 22:36
 60/88 anonim ***** válasza:
Csak akkor válik "halálos betegséggé" ha nem viszonzott, vagy ha valami miatt nem teljesülhet be a szerelmetek! Különben a világ legcsodálatosabb érzése a szerelem! Tudom, mert voltam szerelmes, és vagyok is, bár sajnos nekem a legkínzóbb gyötrelem ez az érzés jelenleg:( De akár hiszed akár nem, megérte, mert még velem volt az az ember akit szeretek, addig én voltam a világ legboldogabb embere, és már az emlékekért megérte megismerni ezt az érzést.
2010. nov. 8. 00:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!