Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeakar velem költözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeakar velem költözni a barátnőm fél év után, de én tartok tőle a szagok miatt, normális ez?

Figyelt kérdés

Nem akarom, hogy egyfolytában együtt legyünk, meg ha bemegyek wc-re utána akkor érezzem a szagokat mert ettől megundorodok.

Előző barátnőmnél is emlékszek, hogy akkor éreztem, hogy nem kivánom már miután több napig elutaztunk és a hotelban éreztem a wc-ben a szagokat utána, valahogy ezt gusztustalannak tartom. Tudom, hogy ez természetes és a nők is elvégzik a dolgukat, de akkor se tudom tolerálni, egyszer megérzem, utána ha meglátom az a szag jut eszembe és egyszerűen nem kivánom szexuálisan..

tegnap 17:04
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Neked pazichológus kell, nem barátnő...
tegnap 17:09
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
*pszichológus
 3/35 anonim ***** válasza:
35%

Az emberek szaga undorító, ha ez zavar, sosem fogsz szeretni senkit sem. Egyszerűen nem szabad megérezni a többi ember szagát, mert csak csalódni fogsz.

A jó illatú embereken is mi a jó illatú? A szappan, a tusfürdő, a parfüm. Az ember szaga undorító marad, csak elfedi mindenki tudatosan. Aki nem az meg "böhe-böhe" de büdös.

4/35 anonim ***** válasza:
80%

Könyörgöm, légfrissítőről meg ablakról még senki nem hallott??

Szerintem te nem szereted a barátnődet, nem elég vonzó, vagy nem akadnál ki ezen. Lehet hogy ez abból adódik, hogy nem elég igényes, ha büdin hagyja maga után a szobát...

Te is ezt szoktad meg, hogy nem szellőztetsz, nem használsz légfrissítőt? :D

tegnap 17:10
 5/35 anonim válasza:
100%
Jelezd hogy ez zavar és nem tudsz vele együtt élni. Utána meg keress olyan nőt aki elfogadja a különélést. Vagy nagyobb lakást két wcvel.
tegnap 17:10
 6/35 A kérdező kommentje:
Egy átlagos társasház WC-jében nincs ablak.. az meg, hogy légfrissitővel keverjük a sz*r szagot attól még az az marad és sajnos ki is jön még ha csukjuk is ajtót.
tegnap 17:12
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Te beteg vagy ember !
tegnap 17:15
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Költözz másik házba/Lakásba... ha ez kellene neked, hogy bnőd legyen... szerintem inkább a költözés, mint örökre egyedül. Lehet később is bemenni utána, addig kicsit nyitva hagyni az ajtót h szellőzzön. mit tudom én, de csak kifogásokat mondasz.
tegnap 17:17
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Szereltess para elszivot a wcbe ha marvilyen ugenyeid vannak..
tegnap 17:20
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Bocs. Az emberek büdösek, ez tény. Te is az vagy. Magadtól hogy nem undorodsz? A nők is emberek.
tegnap 17:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!