Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeakar velem költözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeakar velem költözni a barátnőm fél év után, de én tartok tőle a szagok miatt, normális ez?

Figyelt kérdés

Nem akarom, hogy egyfolytában együtt legyünk, meg ha bemegyek wc-re utána akkor érezzem a szagokat mert ettől megundorodok.

Előző barátnőmnél is emlékszek, hogy akkor éreztem, hogy nem kivánom már miután több napig elutaztunk és a hotelban éreztem a wc-ben a szagokat utána, valahogy ezt gusztustalannak tartom. Tudom, hogy ez természetes és a nők is elvégzik a dolgukat, de akkor se tudom tolerálni, egyszer megérzem, utána ha meglátom az a szag jut eszembe és egyszerűen nem kivánom szexuálisan..

jan. 18. 17:04
 71/98 anonim ***** válasza:
De, pontosan ugyanaz ha egy nő fingik mint egy pasi mert ugyanazok a folyamatok mennek végbe :D
jan. 21. 15:55
 72/98 A kérdező kommentje:

Na bumm, jönne helyetted más. Egyébként meg használhatod a WC-t nyilvánvalóan, mivel emberi szükséglet, csak ne előttem tedd, hanem otthon.

Nem ez volt a lényeg.. akkor is ugyanazok a folyamatok mennek végbe ha hoznak egy 100 kg-s szekrényt és a nő hozza fel a futárral az emeletre vagy én. Még is én fogom felvinni. A nő is tud pénzt keresni miért várják el jobban, hogy a férfi tartsa el? A férfi is tud házimunkát végezni de még is klasszikusan inkább a nők feladata, miért? És még lehetne sorolni ezer példát, ha nem fognád fel ezekből.

Nem ugyanaz a szerepe a nőnek meg a férfinak az életben, sokkal gusztustalanabb ha egy nő mondjuk fingik egyet és ezzel elkezd poénkodni, míg férfiaknál ez "normális".

jan. 21. 16:00
 73/98 anonim ***** válasza:
100%

Legyen több tartása? :D Hiányoztál a negyedikes biológia óráról, ahol elhangzott, hogy a női és férfi test ugyanúgy működik? Tetszik vagy sem, egy nő is pisil, sz#rik, fingzik; van taknya, nyála és vére.

Vegyél egy szexbabát, az illik az irreális elvárásaidhoz. Nevetséges.

jan. 21. 16:02
 74/98 anonim ***** válasza:
100%
Nem csoda, hogy hosszútávon egy nőnek se kellettél. XD
jan. 21. 16:03
 75/98 A kérdező kommentje:

És te még nem hallottál arról, hogy a nők visszatartják a fingásra és nagy dolog elvégzésre való szükségleteiket általában egy párkapcsolat elején legalább? Én arra fejezem ki igényem, hogy végig tartsák ezt be.

Bár nem tudom itt milyen nők a válaszolók, de az biztos, hogy az a kategória akivel én leállok sose fog fingani maximum véletlenül a barátja előtt az ismerkedés elején. Szégyellené is saját magát, nélkülem vagy más férfi nélkül is.

jan. 21. 16:06
 76/98 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván, jönne helyettem más meg nem velem ismerkedsz, ezzel csak arra akartam kilyukadni hogy ennyi idősen az ember már nem tűri az ilyen dolgokat mástól, de hajrá
jan. 21. 16:08
 77/98 anonim ***** válasza:
100%
Házimunka mint a nők feladata :D egy főnyeremény vagy 😄
jan. 21. 16:08
 78/98 A kérdező kommentje:
Miért szerinted ki feladata? Amíg egyedül élek megcsinálom magamnak, de ha egy nővel eljutnék arra a szintre, hogy összeköltözünk és esetleges családot alapítunk akkor nyilván az ő feladata lenne a lakás rendben tartása.
jan. 21. 16:11
 79/98 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom mellette dolgozzon is.

Felőlem te úgy csinálod ahogy akarod, nálunk nem puncival működik porszívó és társai, de az én párom emberként is kezel. Sok szerencsét a társkereséshez.

jan. 21. 16:15
 80/98 anonim ***** válasza:
100%
Miért is?
jan. 21. 16:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!