Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeakar velem költözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeakar velem költözni a barátnőm fél év után, de én tartok tőle a szagok miatt, normális ez?

Figyelt kérdés

Nem akarom, hogy egyfolytában együtt legyünk, meg ha bemegyek wc-re utána akkor érezzem a szagokat mert ettől megundorodok.

Előző barátnőmnél is emlékszek, hogy akkor éreztem, hogy nem kivánom már miután több napig elutaztunk és a hotelban éreztem a wc-ben a szagokat utána, valahogy ezt gusztustalannak tartom. Tudom, hogy ez természetes és a nők is elvégzik a dolgukat, de akkor se tudom tolerálni, egyszer megérzem, utána ha meglátom az a szag jut eszembe és egyszerűen nem kivánom szexuálisan..

tegnap 17:04
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a szagokkal van baj, hanem hogy nem tudod elfogadni, hogy a nő is ember. Egy éteri, szexuális lénynek kell lennie. Mindig friss, illatos, kipihent, az egyetlen engedélyezett testi funkció a nedvesedés.

Felesleges összeköltözni, pár hét és szakítani fogtok. Mondd meg neki, és szakíts vele most.

A párkapcsolatot pedig ne erőltesd.

tegnap 19:12
 32/38 anonim ***** válasza:
Remélem gyereket nem akarsz, mert bizony ő is kakil majd, aztán neked is tisztába kell majd tenned :D
tegnap 21:36
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Szülésre menj be nézzed
tegnap 22:21
 34/38 anonim ***** válasza:
0%
33.az tipik olyan hely ahol ferfinak nincs dolga az orvosokon kivul !!
tegnap 22:24
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Jogos lenne, ha magadtól is undorodnál. De szerintem neked guminő kell, mert nem tartod embernek a nőket. Neked lehet büdös a szarod, "akit dugsz", annak nem.

Elbaszott nyomorék vagy, neked sem kellett volna megszületned.

tegnap 23:57
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az lenne a legjobb, ha szakítanál a pároddal és elmennél egy pszichológushoz és nem randiznál addig, amíg meg nem érted, hogy a nők is ugyanolyan emberek, mint te. Nem idealizált szexbabák, hanem emberek.

Mi lenne akkor, ha a barátnőd elkapna valami hányós-fosós vírust? A közelébe se mennél, egy teát nem főznél neki, mert hát fúj, fúj. Mi lenne akkor, ha menstruálna és véres lenne az ágynemű? Kitennéd az utcára, mert hát milyen undorító már. Persze, nem gusztusos dolgok az ilyesmik, de hozzátartoznak az emberi léthez. Ha ezt nem vagy képes elfogadni, ne pocsékold egy nő idejét se.

ma 00:35
 37/38 anonim ***** válasza:
Ne etessétek a trollt 😅
ma 00:42
 38/38 anonim ***** válasza:
Neked nem kell barátnő. Ha dugni akarsz prostit hívsz, vagy elmész egyhez. Kifizeted és hazamegy/hazamész. Biztos, hogy nem kell semmit szagolnod, de legalább fizetsz azért, hogy egy nőt csak szexre akarsz használni.
ma 01:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!