Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeakar velem költözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeakar velem költözni a barátnőm fél év után, de én tartok tőle a szagok miatt, normális ez?

Figyelt kérdés

Nem akarom, hogy egyfolytában együtt legyünk, meg ha bemegyek wc-re utána akkor érezzem a szagokat mert ettől megundorodok.

Előző barátnőmnél is emlékszek, hogy akkor éreztem, hogy nem kivánom már miután több napig elutaztunk és a hotelban éreztem a wc-ben a szagokat utána, valahogy ezt gusztustalannak tartom. Tudom, hogy ez természetes és a nők is elvégzik a dolgukat, de akkor se tudom tolerálni, egyszer megérzem, utána ha meglátom az a szag jut eszembe és egyszerűen nem kivánom szexuálisan..

jan. 18. 17:04
 41/98 anonim ***** válasza:
66%
Istenem milyen emberek vannak. Tényleg megérett a világ a pusztulásra.
jan. 19. 13:11
 42/98 anonim ***** válasza:

[link]

Szívesen!

jan. 19. 13:49
 43/98 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt mindenki szereti szagolni a párja után a fingot meg a wc-t..komolyan nem értem, szerintem kicsit túlzásba viszitek itt, nem véletlen, hogy nem finganak a párok a párjuk előtt legalább évekig legtöbb esetben. Utána meg már csak azért mert elkényelmesednek és nem is kívánják egymást annyira, kvázi már mindegy alapon nem foglalkoznak ezzel.
jan. 19. 17:22
 44/98 anonim ***** válasza:
100%

Senki sem azt írta, hogy szereti szaglászni. Nyilván nem, viszont képesek vagyunk elfogadni, hogy a párunk ugyanúgy emberi lény, amibe tetszik vagy sem, az ilyen kellemetlen dolgok is beletartoznak.

Hagyd békén szegény nőt, bár, valószínűleg ő fog otthagyni téged.

jan. 19. 17:26
 45/98 anonim ***** válasza:
45%
Vegyél egy betegápolós boltban szobai WC-t, és tedd ki neki az erkélyre vagy a folyosóra!
jan. 19. 17:28
 46/98 anonim ***** válasza:
21%
Szarás után wc gél wcbe öntése egy percen belül semlegesíti a szagokat te paraszt
jan. 19. 17:40
 47/98 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem szaglássza direkt, de a felnőtt párkapcsolatokban tudják a felek, hogy ezek természetes dolgok. Ha a párom előtt feszengeni kellene az már rég rossz.
jan. 19. 17:41
 48/98 A kérdező kommentje:

Szerencsére legalább nyárig sikerült kitolni az összeköltözést a mai beszélgetés alapján, szóval addig meglátom mi legyen, lehet ti könnyen elviselitek ezen dolgokat, de nekem gusztustalan és elmegy tőle a kedvem.

Talán az még megoldás lehetne valóban, hogy 2 WC legyen és egyet csak ő használjon ami lehetőleg távolabb van a szobáktól, stb. de ez nem igazán jellemző átlagos lakásokban, maximum nagyobb méretűekben vagy házakban, amire egyelőre ketten nincs szükségünk, gyereket pedig nem akarok, legalábbis a közeljövőben biztos nem.

jan. 19. 17:44
 49/98 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen igényeid vannak,akkor tegyél is le valamit az asztalra, mondjuk egy két wc-s lakást vagy inkább szintes házat külön fürdővel.
jan. 19. 18:24
 50/98 A kérdező kommentje:
Nem tudod mit teszek le az asztalra és mit nem, nyilván meg van az oka, hogy velem van. És ez nem mindenkinél a nagy házat jelenti. :) Nem mindenki aranyásó.
jan. 19. 18:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!