Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeakar velem költözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeakar velem költözni a barátnőm fél év után, de én tartok tőle a szagok miatt, normális ez?

Figyelt kérdés

Nem akarom, hogy egyfolytában együtt legyünk, meg ha bemegyek wc-re utána akkor érezzem a szagokat mert ettől megundorodok.

Előző barátnőmnél is emlékszek, hogy akkor éreztem, hogy nem kivánom már miután több napig elutaztunk és a hotelban éreztem a wc-ben a szagokat utána, valahogy ezt gusztustalannak tartom. Tudom, hogy ez természetes és a nők is elvégzik a dolgukat, de akkor se tudom tolerálni, egyszer megérzem, utána ha meglátom az a szag jut eszembe és egyszerűen nem kivánom szexuálisan..

jan. 18. 17:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/98 anonim ***** válasza:
100%

Szóval akkor te azt csinálsz, amit akarsz munka után, mert te férfinak születtél.

A nő pedig munka után is dolgozik, mert ő nőnek született.

Szerencsére ismerek férfiakat, akik nem csicskákat latnak a nőkben. Különben inkább felvágnám az ereimet, ha ilyen "férfiakkal" lenne telítve az egész bolygó, mint te. Nyilván neked ez nem lenne veszteség, de tulajdonképpen nekem se, ha ilyen lenne a világ.

jan. 21. 18:37
 92/98 anonim ***** válasza:
100%

72-es válasz alapján incel lesz az ürge és nem nagyon van nője.

Aki a nőt csak megdugja, majd hazazavarja, tehát nem akar vele együtt lenni szexen kívül, az nem párkapcsolatot, hanem szexkapcsolatot akar. Csak derogál neki a prostituáltért fizetni.

jan. 21. 19:44
 93/98 anonim ***** válasza:
"Ez maximum akkor lesz igaz, ha a nő keres többet. Az fair, hogy általában egy férfi többet dolgozik és többet is keres?" - beszéld meg a munkáltatókkal, hogy ne legyenek különbségek a bérekben. Nem a nők kérik, hogy ők kevesebbet kapjanak ugyan azért a feladatkörért.
jan. 21. 19:51
 94/98 anonim ***** válasza:
100%

"Ne hasonlítsunk már össze egy gyerek-szülői kapcsolatot egy szexuális alapokon lévő kapcsolattal ahol az a lényeg, hogy az egyik fél kívánja a másikat."

Hát ez parádés :D Incel a nyomorult :D

jan. 21. 19:55
 95/98 anonim ***** válasza:
Hány hetes is volt a leghosszabb kapcsolatod, te emberi faj mintapéldánya? :D
jan. 22. 08:28
 96/98 A kérdező kommentje:

Ha jó munkája van egy nőnek akkor nem kap kevesebbet.. de általában a nők a könnyebb munkákat vállalják, illetve nagy részben képtelenek jó vezetők lenni, így nyilván alacsonyabb pozíciókban kisebb lesz a fizetésük.

De pl. egy jó ügyvéd vagy egy orvos nem fog kevesebbet keresni mint férfi társa.

Te milyen incel dologról beszélsz, tisztában vagy egyáltalán a fogalommal? A hét minden napján jutna egy új nő az ágyamba ha akarnám, de ha kapcsolatban vagyok akkor nem lépek félre. Egy incel még szexhez se jut.

Több kapcsolatom is volt ami 1 évet is átlépett. De általában az összeköltözés/családalapítás erőltetése miatt véget érnek, mivel erre nem vagyok vevő.

jan. 22. 15:43
 97/98 anonim ***** válasza:
100%
De minek költözöl össze velük egyáltalán?
jan. 22. 19:12
 98/98 anonim ***** válasza:
100%
Nem költözik össze velük. D.gni akarja csak őket. Mikor a nő tovább lépne, gyorsan kidobja őket. Legalábbis a kamu története ez.
jan. 22. 19:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!