Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeakar velem költözni a barátnőm fél év után, de én tartok tőle a szagok miatt, normális ez?
Nem akarom, hogy egyfolytában együtt legyünk, meg ha bemegyek wc-re utána akkor érezzem a szagokat mert ettől megundorodok.
Előző barátnőmnél is emlékszek, hogy akkor éreztem, hogy nem kivánom már miután több napig elutaztunk és a hotelban éreztem a wc-ben a szagokat utána, valahogy ezt gusztustalannak tartom. Tudom, hogy ez természetes és a nők is elvégzik a dolgukat, de akkor se tudom tolerálni, egyszer megérzem, utána ha meglátom az a szag jut eszembe és egyszerűen nem kivánom szexuálisan..
Te finghatsz a nő előtt csak ő ne előtted?
Volt ilyen párom, aki megakarta szabni hogy a saját lakásomban finghatok e. Na nem arról van szó, hogy direkt gusztustalankodtam előtte de had ne szégyelljek már egy természetes folyamatot. Nem hiába csak volt párom.
Szerintem csináljátok úgy, hogy amíg elmentek wc-re, a másik maradjon a szobában egy 5-10 percre, addig csillapodnak a szagok. Én is így csinálom (lány), bár nem a szagok miatt, hanem mert csak akkor megy nyugodtan a wc-zés, ha senki nem járkál körülöttem.
Nem ismerem a lakáskörülményeteket, de ha van lehetőségetek másik lakásba menni, akkor olyat keressetek, ahol van ablak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!