Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeakar velem költözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeakar velem költözni a barátnőm fél év után, de én tartok tőle a szagok miatt, normális ez?

Figyelt kérdés

Nem akarom, hogy egyfolytában együtt legyünk, meg ha bemegyek wc-re utána akkor érezzem a szagokat mert ettől megundorodok.

Előző barátnőmnél is emlékszek, hogy akkor éreztem, hogy nem kivánom már miután több napig elutaztunk és a hotelban éreztem a wc-ben a szagokat utána, valahogy ezt gusztustalannak tartom. Tudom, hogy ez természetes és a nők is elvégzik a dolgukat, de akkor se tudom tolerálni, egyszer megérzem, utána ha meglátom az a szag jut eszembe és egyszerűen nem kivánom szexuálisan..

tegnap 17:04
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy nem birom az emberi testet? Attól, hogy nem szeretem a sz*r szagot és azt, hogy egy olyantól szagulom akihez szexuálisan vonzódok..
tegnap 18:05
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Vannak vegyszerek, amik kiölik a szaglást. Az segíthet.
tegnap 18:17
 23/38 anonim ***** válasza:
12%
Jóltudom kérdező milyen ez mert én így vagyok csak nőben én a férfiben nem tudom elfogadni megtűrni a szagokat. Együtt élésem még egy pasimmal se volt mert undorító lenne.
tegnap 18:21
 24/38 anonim ***** válasza:
19%
23. De kutya/macska kakálhat a padlóra? >:)
tegnap 18:26
 25/38 anonim ***** válasza:
89%

Te finghatsz a nő előtt csak ő ne előtted?

Volt ilyen párom, aki megakarta szabni hogy a saját lakásomban finghatok e. Na nem arról van szó, hogy direkt gusztustalankodtam előtte de had ne szégyelljek már egy természetes folyamatot. Nem hiába csak volt párom.

tegnap 18:32
 26/38 anonim ***** válasza:
tegnap 18:33
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csináljátok úgy, hogy amíg elmentek wc-re, a másik maradjon a szobában egy 5-10 percre, addig csillapodnak a szagok. Én is így csinálom (lány), bár nem a szagok miatt, hanem mert csak akkor megy nyugodtan a wc-zés, ha senki nem járkál körülöttem.

Nem ismerem a lakáskörülményeteket, de ha van lehetőségetek másik lakásba menni, akkor olyat keressetek, ahol van ablak.

tegnap 18:53
 28/38 anonim ***** válasza:
85%
Wc gél szarás után te okostojás
tegnap 18:53
 29/38 anonim ***** válasza:
85%
800 forinta wc gél
tegnap 18:57
 30/38 anonim ***** válasza:
27%
24 nyilván nem de nem is tartok állatot és a pasimnak sem szabad, allergiás vagyok az állatszőrre
tegnap 19:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!