Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeakar velem költözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeakar velem költözni a barátnőm fél év után, de én tartok tőle a szagok miatt, normális ez?

Figyelt kérdés

Nem akarom, hogy egyfolytában együtt legyünk, meg ha bemegyek wc-re utána akkor érezzem a szagokat mert ettől megundorodok.

Előző barátnőmnél is emlékszek, hogy akkor éreztem, hogy nem kivánom már miután több napig elutaztunk és a hotelban éreztem a wc-ben a szagokat utána, valahogy ezt gusztustalannak tartom. Tudom, hogy ez természetes és a nők is elvégzik a dolgukat, de akkor se tudom tolerálni, egyszer megérzem, utána ha meglátom az a szag jut eszembe és egyszerűen nem kivánom szexuálisan..

jan. 18. 17:04
 81/98 anonim ***** válasza:
100%

A nőnek legyen tartása és ne sz.rjon? :D ember, rég nevettem ilyen jót!

Titeket cirkuszban kellene mutogatni.

Amúgy ha a nő dolga a haztartás vezetése, remélem te fogsz annyit keresni, hogy neki meg ne kelljen dolgoznia járni. Hogyha már hagyományos szerepekről van szó, akkor tényleg legyen az.

jan. 21. 16:39
 82/98 A kérdező kommentje:

Ne is dolgozzon és ne is csináljon házimunkát? Értem én, hogy sok férfi van aki örül ha végre nőhöz jut és lemegy pincsibe, csak, hogy puncihoz jusson, csak én nem ez a kategória vagyok. Nálam a nőnek is "küzdenie" kell, hogy együtt lehessen velem és ez így is szokott lenni. Most is kb. napi szinten próbálkoznak nálam instagramon, stb. és simán megcsalhatnám a barátnőm, de hűséges vagyok és nem teszem.

jan. 21. 16:40
 83/98 A kérdező kommentje:

Igen persze, minden nő aki házimunkát végez azt eltartja a férje és nem dolgozik. Megsúgom, hogy az ilyen az a golddigger típus akinek a házi munka a ronda és/vagy öreg pasijának a farkának a leszopása, nem a házimunka..

Egy normális nő az dolgozik és házimunkát is végez.

jan. 21. 16:42
 84/98 anonim ***** válasza:
88%
Nem igaz hogy senkinek nem esik le hogy ezt ugyanaz a troll írja aki a 170/100-as minőségi ételrendelős dagadék karaktert is akit shreknek hívunk. Itt most jópasinak adja ki magát de nyakam rá hogy ugyanaz a személy írja, tökre felismerhető.
jan. 21. 16:47
 85/98 A kérdező kommentje:
Te milyen 170/100 meg shrekről beszélsz, mivan???
jan. 21. 16:54
 86/98 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nőnek kell dolgoznia is, meg házimunkát is csinálni, akkor a férfinak miért csak dolgozni?
jan. 21. 16:56
 87/98 anonim ***** válasza:
100%

És te még mit teszel meg munka után?

Te goldiggernek hivod egyébként azt a nőt, aki a hagyományos szerepeket akarja fenntartani. Te is a hagyományos szerepeket szereted, de szerinted te logikusan gondolkodsz.

Látok egyfajta kettősmércét benned. De hát ilyenek ezek a hímsoviniszták. Az a baj, hogy neked úgyis lesz mindig valami csicskád, aki behódol neked, így soha nem fogod megtanulni, mennyire félrementél...

jan. 21. 16:58
 88/98 A kérdező kommentje:
A hagyományos szerep egy nőnél a golddigger státusz? Nekem ez új.. A te szüleidnél úgy működött, hogy apád eltartotta a családot és anyád ezért cserébe végzett házimunkát, vagy ő is dolgozott? Mert szerintem 90%-ban az a családmodell, hogy az asszony is dolgozik kivéve ha gyereket szült éppen.
jan. 21. 17:08
 89/98 anonim ***** válasza:
100%
Hagyomány szerint igen, régebben a nő otthon volt, vezette a háztartást, a pasi pedig cserébe eltartotta (vagyis hát nem igen volt más választása a nőknek, mivel nem dolgozhattak). Addig oké mosni, főzni, takarítani, míg nem megy el +8 órád a napból munkával. De mivel a nőknek is dolgozni kell, nem fair, hogy otthon is ő csináljon mindent.
jan. 21. 17:13
 90/98 A kérdező kommentje:

Ez maximum akkor lesz igaz, ha a nő keres többet. Az fair, hogy általában egy férfi többet dolgozik és többet is keres?

Ha a nő dolgozik többet és ő visz többet haza, akkor talán elvárható. A normális és átlagos esetben nem.

jan. 21. 17:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!