Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy az összes olyan párkapcsolat halálra van ítélve ahol férfi semmivel sem ad többet a kapcsolatba mint a nő?
Azért mert egyenjoguságot, igazságosságot szeretne a kapcsolatban.
Tehát ha valamelyik fél hibázik akkor be kell ismerni és elnézést kérnie.
Ha valamelyik fél késett akkor szintén ugyan úgy lesz elbírálva és nem lesz olyan, hogy jaj te nő vagy te késhetsz. Ugyan olyan következményei lesznek mint amikor a férfi késett.
Észre vettem, hogy a nők nagy része utálja,az e féle szabályokat és rendszeresen felrúgja.
Az exem fel vokt háborodva, ha szóvá tettem, hogy nem ezt beszéltük meg vagy nem ezt mondtad tegnap.
Mindig az volt a válasz, hogy miért kell ezt szóvá tenni??
Mert felrúgtad amiben megállapodtunk..
Egyszer így gondolom, egyszer úgy, tegnap megígertem valamit, de ma már felrúgom, de ne legyél ideges!!!
Ezek az aberrált viselkedések minek köszönhetőek?
80: de ez az, hogy ezt max. te meg a hasonszőrű kihasználsok veszik úgy, hogy igazi nőként való kezelés. Én nem ettől tartom magam nőnek, hogy a hajamat dobálva vonulok, hogy becsüccsenek egy kocsiba, hogy nem kell fizetnem. Nekem nem ez kell ahhoz, hogy nőnek és szeretve érezzem magam. Ha neked ez kell, oké... de nem ettől leszel igazi nő. Igazi nő attól leszel magadnak, ahogy te érzed magad belül, meg esetleg ha hiszel a biológiában meg a két nemben, akkor akkor, ha 2 Y kromoszómád van.
És nem az a megbotránkoztató, hogy a párod így látja meg hajlandó fizetni. Hanem az, hogy te leminősítesz másokat és hogy a másik kihasználása az neked egyenlő a nőiséggel, hogy te effortban, energiában nem adod vissza ugyanazt, és azt hiszed (hamisan), hogy egy jó kapcsolatnak csak ez lehet a záloga.
81#
Nagyon jól mondod.
Miért nincsen belőled sokkal több?
A 80-as borzalmas. Az igazi élősködő fajta,akit nem lehet kiírtani a föld nevű bolygoról. Pedig micsoda öröm lenn ha eltakarodnának örökre az ilyen felfogású nők..
83
Minden ilyen nőre jut egy hülye, aki adja alá a lovat. Ahogy nagyjából minden konzervatív seggfejnek megfeleltethető egy szolgalelkű házicseléd.
Hagyni kell őket…
1. Neked nem kell félni az ilyen nőktől, mert nem tudod nekik megadni azt, amit elvárnak. Ergo egész biztosan nem egymást keresitek, ne félj.
2. Téged ez azért irritál annyira, hogy agressziót vált ki belőled, mert jellemzően a jó nők ilyenek (nyilván mert ők tehetik meg), te meg csak ácsingózol rájuk. A jó nők nem érik be veled.
Az egy dolog, ha valaki ronda és hercegnőnek érzi magát, csak annál nem állnak sorba a milliárdos pasik. Szemben a jó nőkkel.
És mit érdekel itt mindenkit, hogy ki mit vár el?🤣Hát ha ő azt várja el és meg is kapja, akkor egészségére. Nektek ettől rosszabb napotok lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!