Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy az összes olyan párkapcsolat halálra van ítélve ahol férfi semmivel sem ad többet a kapcsolatba mint a nő?
Azért mert egyenjoguságot, igazságosságot szeretne a kapcsolatban.
Tehát ha valamelyik fél hibázik akkor be kell ismerni és elnézést kérnie.
Ha valamelyik fél késett akkor szintén ugyan úgy lesz elbírálva és nem lesz olyan, hogy jaj te nő vagy te késhetsz. Ugyan olyan következményei lesznek mint amikor a férfi késett.
Észre vettem, hogy a nők nagy része utálja,az e féle szabályokat és rendszeresen felrúgja.
Az exem fel vokt háborodva, ha szóvá tettem, hogy nem ezt beszéltük meg vagy nem ezt mondtad tegnap.
Mindig az volt a válasz, hogy miért kell ezt szóvá tenni??
Mert felrúgtad amiben megállapodtunk..
Egyszer így gondolom, egyszer úgy, tegnap megígertem valamit, de ma már felrúgom, de ne legyél ideges!!!
Ezek az aberrált viselkedések minek köszönhetőek?
36
Az hogy a férfi szeret jobban, te fogyatékls, azt jelenti, hogy a szeretetének egy részét nem viszonzod.
41.
Mindjárt megkapod, hogy a kapcsolatod szar, és sosem volt egészséges kapcsolatod, a férjed/barátod eleve szolga kellene, hogy legyen, mert így a jó. (Legalábbis egy elnyomó jellemű ember szemszögéből nézve, ritkán látni ennyire jó példát az oldalon - kivéve, ha "felmérést végző" troll, mert akkor csak ügyesen végzi a munkáját)
A “szolga” biztosan jól érzi magát ebben a szerepben, mert sikeres, gazdag, jóképű pasiként önszántából bánik így velem. Nincs rákényszerülve.
15-ös a megtestesült felsőbbrendűség.
Nekünk több jár alanyi jogon mert mi nők vagyunk.
Pontosan erről beszélek.Ezek a tipusú nők azok akik felrúgják a,szabályokat és elvárják, hogy kedvezményeket kapjanak. Nagyon sok nő tagadja ezt mert fél a negatív kritikától, de rengeteg ilyen nő van. Önzőek és érdekek.
47.
Ne vedd komolyan. A 46-os válaszban már kezd kilógni a troll-láb, tipikus incel alapszabályok szerint íródott a válasz. Egy helyi troll, kicsit ügyesebb, mint az átlag.
#44 Igen, azt én kaptam meg :-D
Mert annyira tudja! És a Párom nevében is kikérem magamnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!