Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az,hogy az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy az összes olyan párkapcsolat halálra van ítélve ahol férfi semmivel sem ad többet a kapcsolatba mint a nő?

Figyelt kérdés

Azért mert egyenjoguságot, igazságosságot szeretne a kapcsolatban.

Tehát ha valamelyik fél hibázik akkor be kell ismerni és elnézést kérnie.

Ha valamelyik fél késett akkor szintén ugyan úgy lesz elbírálva és nem lesz olyan, hogy jaj te nő vagy te késhetsz. Ugyan olyan következményei lesznek mint amikor a férfi késett.

Észre vettem, hogy a nők nagy része utálja,az e féle szabályokat és rendszeresen felrúgja.

Az exem fel vokt háborodva, ha szóvá tettem, hogy nem ezt beszéltük meg vagy nem ezt mondtad tegnap.

Mindig az volt a válasz, hogy miért kell ezt szóvá tenni??

Mert felrúgtad amiben megállapodtunk..

Egyszer így gondolom, egyszer úgy, tegnap megígertem valamit, de ma már felrúgom, de ne legyél ideges!!!

Ezek az aberrált viselkedések minek köszönhetőek?

nov. 12. 10:09
 11/91 anonim ***** válasza:
10%

#7 Engedd meg, hogy erre reagáljak: "Egészséges kapcsolat soha nem lesz abból, ha a nő szeret jobban/ő tesz többet a kapcsolatba."

Ezzel így nem teljesen értek egyet. Általában valamelyik fél mindig jobban szeret. Vagy inkább másként. Nálam pl. én más magasabb hőfokon égő ember vagyok, és ezért nagyobb lángon is égek, így is szeretek. A Kedvesem nyugodtabb típus. Persze attól még sokat tesz bele a kapcsolatba.

#1 vagyok

nov. 12. 10:28
 12/91 anonim ***** válasza:
34%

Pedig ez így van. Amelyik férfi nincs oda a párjáért, az flegmul vele, félrekúr, kihasználja, lekezelően beszél a párjával stb. Nekem nőként biztosan nem kéne ilyen kapcsolat. Az a jó, mikor érzem, hogy a párom szinte rajong értem, ilyen kapcsolatra érdemes csakis alapozni.

nov. 12. 10:28
 13/91 anonim ***** válasza:
15%
#12 A #11-es válaszomban én is írtam erről, de amit most írtál, az azért sarkított...
nov. 12. 10:30
 14/91 anonim ***** válasza:
57%

12

Mert a nők nem ugyanezt teszik, ha nem szeretik a pasijukat?

nov. 12. 10:33
 15/91 anonim ***** válasza:
12%
#13 nincs benne semmi sarkítás. Mivel alapvetően a férfi szerepe a “provider”, a nő meg a fogadó fél, így ez csak akkor működik jól, ha a férfi szeret valamivel jobban.
nov. 12. 10:34
 16/91 anonim ***** válasza:
69%
15 Nem mindenki szeret efféle szexista kapcsolatban lenni amúgy. Csak jelzem.
nov. 12. 10:38
 17/91 anonim ***** válasza:
79%
Az azért elég érdekes, hogy a saját 1 vagy 2 élményedre azt mondod, hogy összes. Azért ha nem egy barlangban laksz, akkor látod, hogy mindenre van példa bőven. Olyan kapcsolat is van nem egy vagy kettő, ahol látványosan a nő gürcöl többet (pl. mindketten dolgoznak, és a nő még viszi a házimunka és a gyereknevelés oroszlánrészét is... ismeretségi körben pl. azért lett most egy válás, mert a két dolgozó fél közül az egyik munka után csak pihenni akart, és nem volt hajlandó foglalkozni a gyerekkel.... és igen, a férj volt az... aki persze így, válás után már sipog, hogy így, hogy már nem élnek egy háztartásban, a 6 éves gyereknek már feltűnik, hogy tojik a fejére és nem apu a sztár, hanem igenis megmondja a gyerek, ha apu nem jó fej meg nem tartja be az ígéreteit, mert nincs már ott anyu, aki akkor és ott elsimítja). Én most speciel egy olyan kapcsolatban élek, ahol mindent felezünk pénzben, felelősségben is, úgy, hogy a párom jobban keres, előző kapcsolatomban meg a felét nem kereste meg a srác az émn fizetésemnek és méltányosságból én fizettem arányosan többet a kapcsolatban, hogy normális életszínvonala legyen, és nem a pénz miatt lett vége.
nov. 12. 10:38
 18/91 anonim ***** válasza:
80%

12.

Ez akkor működne csak, ha a nő is így van a férfivel szemben. Ha csak a férfi van oda a nőért így, fordítva meg "hát nagy kegyesen elfogadom" az minden, csak nem egészséges kapcsolat, hanem inkább hasonlít egy hercegnő - szolga viszonylatra. Ezzel sincs gond, vannak akiknek ez jön be, de ez inkább egy fétis és nem "AZ egészséges kapcsolat".

nov. 12. 10:39
 19/91 anonim ***** válasza:
15%

Ja ne aggódj, én tudom nagyon jól, hogy sokan nem ilyen kapcsolatban vannak, a kapcsolatok nagy része nem véletlenül szar😀

nov. 12. 10:43
 20/91 anonim ***** válasza:
16%

Nem azt írtam, hogy a nő ne szeresse a férfit. Azt írtam, hogy a férfi szeresse jobban a nőt. Érted a különbséget?

nov. 12. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!