Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy az összes olyan párkapcsolat halálra van ítélve ahol férfi semmivel sem ad többet a kapcsolatba mint a nő?
Azért mert egyenjoguságot, igazságosságot szeretne a kapcsolatban.
Tehát ha valamelyik fél hibázik akkor be kell ismerni és elnézést kérnie.
Ha valamelyik fél késett akkor szintén ugyan úgy lesz elbírálva és nem lesz olyan, hogy jaj te nő vagy te késhetsz. Ugyan olyan következményei lesznek mint amikor a férfi késett.
Észre vettem, hogy a nők nagy része utálja,az e féle szabályokat és rendszeresen felrúgja.
Az exem fel vokt háborodva, ha szóvá tettem, hogy nem ezt beszéltük meg vagy nem ezt mondtad tegnap.
Mindig az volt a válasz, hogy miért kell ezt szóvá tenni??
Mert felrúgtad amiben megállapodtunk..
Egyszer így gondolom, egyszer úgy, tegnap megígertem valamit, de ma már felrúgom, de ne legyél ideges!!!
Ezek az aberrált viselkedések minek köszönhetőek?
#7 Engedd meg, hogy erre reagáljak: "Egészséges kapcsolat soha nem lesz abból, ha a nő szeret jobban/ő tesz többet a kapcsolatba."
Ezzel így nem teljesen értek egyet. Általában valamelyik fél mindig jobban szeret. Vagy inkább másként. Nálam pl. én más magasabb hőfokon égő ember vagyok, és ezért nagyobb lángon is égek, így is szeretek. A Kedvesem nyugodtabb típus. Persze attól még sokat tesz bele a kapcsolatba.
#1 vagyok
Pedig ez így van. Amelyik férfi nincs oda a párjáért, az flegmul vele, félrekúr, kihasználja, lekezelően beszél a párjával stb. Nekem nőként biztosan nem kéne ilyen kapcsolat. Az a jó, mikor érzem, hogy a párom szinte rajong értem, ilyen kapcsolatra érdemes csakis alapozni.
12
Mert a nők nem ugyanezt teszik, ha nem szeretik a pasijukat?
12.
Ez akkor működne csak, ha a nő is így van a férfivel szemben. Ha csak a férfi van oda a nőért így, fordítva meg "hát nagy kegyesen elfogadom" az minden, csak nem egészséges kapcsolat, hanem inkább hasonlít egy hercegnő - szolga viszonylatra. Ezzel sincs gond, vannak akiknek ez jön be, de ez inkább egy fétis és nem "AZ egészséges kapcsolat".
Ja ne aggódj, én tudom nagyon jól, hogy sokan nem ilyen kapcsolatban vannak, a kapcsolatok nagy része nem véletlenül szar😀
Nem azt írtam, hogy a nő ne szeresse a férfit. Azt írtam, hogy a férfi szeresse jobban a nőt. Érted a különbséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!