Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az,hogy az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy az összes olyan párkapcsolat halálra van ítélve ahol férfi semmivel sem ad többet a kapcsolatba mint a nő?

Figyelt kérdés

Azért mert egyenjoguságot, igazságosságot szeretne a kapcsolatban.

Tehát ha valamelyik fél hibázik akkor be kell ismerni és elnézést kérnie.

Ha valamelyik fél késett akkor szintén ugyan úgy lesz elbírálva és nem lesz olyan, hogy jaj te nő vagy te késhetsz. Ugyan olyan következményei lesznek mint amikor a férfi késett.

Észre vettem, hogy a nők nagy része utálja,az e féle szabályokat és rendszeresen felrúgja.

Az exem fel vokt háborodva, ha szóvá tettem, hogy nem ezt beszéltük meg vagy nem ezt mondtad tegnap.

Mindig az volt a válasz, hogy miért kell ezt szóvá tenni??

Mert felrúgtad amiben megállapodtunk..

Egyszer így gondolom, egyszer úgy, tegnap megígertem valamit, de ma már felrúgom, de ne legyél ideges!!!

Ezek az aberrált viselkedések minek köszönhetőek?

nov. 12. 10:09
 31/91 anonim ***** válasza:
#28 Csak abban volt részem!
nov. 12. 10:58
 32/91 anonim ***** válasza:
100%

27 Csodálatos párom van, akivel nagyon szeretjük egymást. Amikor például beteg voltam, az anyám nem gondozott volna gyöngédebben, odaadóbban, mint ő. A legdrágább ember a világon, és ívesen szarok rá, hogy valami gyakoris troll mit gondol róla. Nevetséges vagy.

Szerinted azért szar a kapcsatom, mert én is nagyon- nagyon szeretem a párom, én is minden tőlem telhetőt megteszek érte és a kapcsolatunkért, és nem várok többet, mint amit adok. Oké. Akkor te hercegnősködj, és várjad a hercegedet, aki viszonzatlanul kinyalja a segged.

nov. 12. 10:59
 33/91 anonim ***** válasza:
13%

Ennyire nem bánt még veletek egy férfi sem jól, hogy nektek ez egyenesen trollkodásnak tűnik?

Akkor most összeteszem a kezeimet, hogy engem megbecsül a párom és nem kell ennyire aláadnom.

nov. 12. 10:59
 34/91 anonim ***** válasza:
100%

#29 Az nem egészséges kapcsolat, ha a nőt eltartják, hercegnőznek vele. Hiszen a férfinak is kell, hogy vele meg hercegként bánjanak.

Mit nem lehet ezen érteni? Más véleményen vagyok, és egyből szar a kapcsolatom? Válaszoltam a kérdésre ellenpéldával.

Elnézést kérek!

nov. 12. 11:00
 35/91 anonim ***** válasza:
100%

33.

Találtál egy szolgát, szép munka :D

Mármint ha ez így totál egyoldalúan megy, akkor szépítheted, ahogy akarod, ez nem több, mint egy elnyomó kapcsolat, méghozzá a részedről. Érdekes, hogy az elnyomó szemszögéből milyen "szépnek" tűnik minden. Kicsit most betekinthetnek a válaszolók ebbe is.

nov. 12. 11:00
 36/91 anonim ***** válasza:
16%

Egyrészt már van ilyen párom (de az előző is ilyen volt, másmilyennel össze se jönnék), másrészt nem viszonzatlanul teszi, meddig játsszátok még a szellemi fogyatékost, aki nem érti, hogy “a férfi szeressen jobban” nem egyenlő azzal, hogy a nő nem szereti viszont?😂

nov. 12. 11:01
 37/91 anonim ***** válasza:
89%

#36 Értjük.

De ne szeressen a férfi jobban. Nem kell. Nem attól működik egy kapcsolat.

Te meg ezt nem érted, és nem fogadod el, hogy valaki szerint ez nem állja meg a helyét.

nov. 12. 11:05
 38/91 anonim ***** válasza:
100%
Én sem gondolom úgy, hogy az egy jó kapcsolat, ahol a férfi jobban szereti a nőt. Az a jó kapcsolat, ahol mindkét fél ugyanolyan jól, intenzíven szereti a másikat és ugyanúgy megtesz érte mindent. Mármint nekem a"hercegnőség" ilyen szempontból szimpatikus, nem olyan szinten, hogy egy nebáncsvirágként kezel, aki helyett mindent IS meg kell csinálni, olyan gyámoltalan kis gyenge virágszál... ez nekem már olyan, mintha gyerekként kezelnének.
nov. 12. 11:06
 39/91 anonim ***** válasza:
0%
#38 a hercegnő bánásmódnak semmi köze az elesettséghez. Határozott független önálló nővel is bánhat a párja hercegnőként. Nekem volt már jópár kapcsolatom, de ez volt az egyetlen egészséges felállás. A férfi férfi, a nő meg nő a kapcsolatban. Kívánom mindenkinek, hogy éljen meg ilyet, mert ennél nincs jobb :D
nov. 12. 11:14
 40/91 anonim ***** válasza:
100%

39.

A szolga véleményére is kíváncsi lennék, vajon ő mennyire látja rózsásan a helyzetét?

nov. 12. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!